keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Some outfits

Haaveilua harmaaseen aamuun! 
Joskus saa hyvän mielen aikaan vaan fiilistelemällä jotain kuvia.

Kai kesäasujakin saa vähän pimeyden keskellä tsekkailla ;-)

Ihanan rento tukka yhdistettynä rennon malliseen mutta siistiin paitaan

Isot huivit, neuleet ja ruutupaidat <3

Tykkään monista eri tyyleistä, ja pyrin vuoroin rentoon lookiin sekä siistimpään asuun. Mulla kengät usein viimeistelee tyylin siinä mielessä, että haluanko antaa minkäkin vaikutelman. Tennareilla saa muunnettua klassisenkin stylen rempseemmäksi.


Boyfriend-farkut ja kollari printillä! Love

Melkein kun mun talvikengät! Plus ihanat farkut ja huivi! Valkoinen neule kruunaa aina kaiken

En edes tiedä, kuvastaako tä postaus yhtään mun tyyliä. Toivon niin, koska näissä kaikissa yhdistelmissä on jotain ihanaa, jonka toivon olevan osa mua ja näkyvän mun tyylissä :-) "Kernaasti" kyllä ottaisin vastaan melkeinpä jokaisen vaatekappaleen, joita tässä esiintyy. Jopa nahkahousut (t.entinen nahkavihaaja) x)

Astetta siistimpi asu.Tunikat ja nilkkurit <3


Sitä sun tätä ihanaa! Leopardi-kuosi ei tosin vieläkään iske

Joistain asuista vaihtaisin kyllä korkkarit ihan tennareihin tai matalapohjaisiin nilkkureihin. Muuten kuvissa olevat vaatekappaleet ovat ihania, ja jos Suomen syksy ois vähänkään lämpimämpi (no se on jo! mutta meinaan jotain +15 ilman sadetta..), vastaavia yhdistelmiä käyttäisin kyllä mielelläni :-)

Nyt on missiona vaan koittaa ostella vähemmän juttuja, että saan säästettyä talven Ruka-reissuun ja kevään Tukholma-visiittiin! Totta kai jotain mukaan tarttuu, jos kaupungilla käyn (eli koitan olla käymättä), mutta vielä on esim. joulukoristeet ja -lahjat ostamatta, joka tietää hieman rahanmenoa... Mutta ne on pakollisia ja ennen kaikkea iloisia menoja :-)

Toivottavasti sain hyvän mielen teillekin näiden kuvien avulla! Joskus pitää hetkeksi päästä pois todellisuudesta haavemaailmaan :-)))

-EsmaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3