sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Miau

Vihdoin myönsin itselleni (lue: jaksoin säätää tän hemmetin Bloggerin kanssa :D), että todellakin on jo syksy (ei voi erehtyä tässä harmaudessa..), ja päivitin blogin ulkoasua sopivaan kuosiin! Pianhan sitä saa taas muokkailla, mutta kivaa vaihtelua se on teillekin. Eli mobiililaitteelta blogiani lukevat, klikatkaapas alhaalta internet-versioon, niin saatte kans tatsia mistä puhun ;) Toki myös mobiililaitteelta seurattavaa versiota säädin hiukan. Nyt kommentointi on myös helpompaa kuin ennen, ja mun aktiivinen seuraaminen sekä täällä että esim. Instagramissa pitäis onnistua parilla painalluksella. Mitäs mieltä ootte! Mä ainakin sanon että jippiaijeee! ;-)

Eilen oli huippupäivä! Matkattiin Vapun kanssa Saloon, ensisijaisina kohteinamme Salon Seurahuoneen lounas sekä Vapun tuttavaperheen kissanpentujen morotus. Sydänsilmäsmilejä plz! x) Joo, ei ketään se lounas nyt kiinnosta, hyvää oli ja sillä sipuli, suosittelen paikkaa jnejne ;) Eli asiaan..:

Vappu on pentuja käyny jo kaks kertaa ennenkin katsomassa, ja kuvista ja videoista oon totta kai niitä sitten ihastellu. Nyt tuli sauma päästä yhdessä visiitille, kun pennut ovat just täyttäneet 2kk. Aika ihanassa iässä, ja myös kissaihmisenä olin tietenkin haltioissani. Siellä oli kaks harmaata ("pikiharmaa" ja "valkotassu") ja kaks valko-ruskeaa, melkein identtistä kissanpentua! Vain pienet täplät eri paikoissa turkkia erotti kisut väritykseltä toisistaan, mutta hetken tutkiskelun jälkeen aloin huomaamaan kasvonpiirteissä ja luonteissa eroja :-)

Siinä neljästä pennusta kolme vaan toljottaa rivissä kun yrittää leikittää

Myös emo halus käpälällään kuvaan (villasukassa kiinni)


Rökitti toisen leikissä ja ehtii viel kamerallekin poseerata!

Taisto käynnissä mutta täs kohtaa voi kuvitella et he vaan halii :-)

Minä ja pikkukisu :-) kokoeroako..

He oli kyl aika kuvauksellisia!

Välillä tuli taas uni silmään

Mami ja tuleva lapsonen?

Veikee kaveri nukku vaikka missä asennoissa!

Tässä vähän jaksaa silmiä raottaa mutta tos se veteli hirsiä!

Heti naskaleilla käteen kiinni :-)

Kisut ei viel hellyyden päälle pahemmin ymmärtäny, mut leikkisiä ne kyllä oli! Ja vauhtia riitti. Parin tunnin sisällä he ehtivät jo leikkimään kaks kertaa ja nukkumaan kaks kertaa! Turkki oli ihanaa vauvakarvaa, ja kyllä ne mun sydämen vei aikalailla mennessään :-) Vapun sydämen veivät kyllä vielä "pahemmin", koska vakavasti näyttää siltä, että kuukauden päästä (kisujen ollessa luovutusikäisiä) musta tulee kummitäti! Jompi kumpi valkoisista kisuleista taitaa Vapun luo sillon kotiutua, eikä malteta odottaa. Vaikea päätös on, että kumpi, kun hyvinkin erilaisilta persoonilta tuntuivat. :) Itse mami koittaa päästä vielä kerran lapsosia katsomaan, että osais päätöksen tehdä. Ängen kyllä mukaan, jos vaan tilaisuus tulee, heheh :-)

Eli tällanen kuvapläjäys tällä kertaa! Vielä pari asukuvaa kyseiseltä päivältä, ja voimme kauhistella todellista kuvien paljoutta :-) Löysin siis H&M -20% alennuksella vihdoin itselleni boyfriend-malliset farkut <3 pure love, hintaa niille jäi n. 24 euroa!!! Näette sitten tulevassa postauksessa vähän tarkemmin.. :-)

Karvaisin terveisin
Essi ;)


2 kommenttia:

  1. Peukku! Sika hyvä tä mobiiliversio :) ja kuka on toi kaunis tyttö kissojen kanssa??! :Ddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla :) Hhaha sehän on mun kauneista kaunein ystäväiseni ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3