maanantai 25. marraskuuta 2013

Believe it or not...

...mulla on nahkahousut. Siis tä muodin kulku ja siihen mukautuminen on niin hämmentävää! Alkusyksystä mitkää nahkajutut ei mun kohdalla kolahtaneet, kunnes löysin kuvissakin esiintyvän mitä ihanimman takkini! Siinä oli sopivasti nahkaista yksityiskohtaa mutta silti villakangas tasoittamassa vaikutelmaa. Vielä kuukausi sitten vannotin, etten esim. nahkahousuja päälleni pukisi, niin ihastunut nahkaan en ollut.. ja mitä taas tapahtui. Never say never :-)Pari viikkoa olin jo silmäillyt nahkapöksyjä muiden päällä, ja jotku näyttivätkin tosi kivoilta. Vähän alkoi harmittamaan, että miksi olin niin vannoutunut ei-nahka -ihminen ja siitä vielä suureen ääneen jauhanut ;-) Viikko sitten lauantaina olin kaverin synttäreillä käymässä, ja yhden kamusen päällä näin just sellaset pökät, kuin ite olin ajatellut haluavani. Perus pessimistisena ihmisenä mielessä kuitenkin oli ajatus, että ne on jo joitain kuukausia sitten varmaan ostettu, enkä samanlaisia enää löydä. Kuulin kuitenkin housujen olevan ihan Seppälästä pari viikkoa takaperin hankittu, ja vieläpä hintaan 20 euroa?! Voisko paremmin enää olla. Alkuviikosta lähdin siis housujen metsästykseen, ja sieltäpä ne irtosivat, ja tuohon samaiseen, mun kukkarolle sopivaan hintaan <3

Mitäs tykkäätte etutukasta, kun muu tukka on kiinni? Mä tykkään paljonkin :-)


Mun mieleen näissä nahkaisissa pöksyissä on erityisesti se, että ne oikeasti ovat housut. Niissä on siis takataskut, ja lahkeissa kivat vetoketjut yksityiskohtina! Polvien kohdalla on myös ns. paikat, jotka joissain kuvissa ehkä näkyvätkin! Nä eivät siis ole vaan leggingssit, vaikka sunnuntaina (kuvissa) ne mun päällä siinä roolissa vähän olivatkin :)

Naurattaa, kun yleensä ostan varmaan yhdet housut vuodessa, ja nyt oon kuukauden sisällä tehnyt jo kaks ihan loistavaa housulöydöstä ja edullisilla hinnoilla! Tosi kivaa saada myös housuilla vaihtelua asuun, ettei ois aina vaan ne mustat farkut jalassa :) Missiona on vielä löytää hyvin istuvat, tummansiniset farkut, ja toi masentaa jo valmiiksi! Tehtävä on lähes mahdoton, mutta toivo elää.. vielä ;)Luntakin oli eilen maassa, ja tulihan se pienenä shokkina kun tuolta sinisestä kuutiosta (Ikea) pihalle pääsin :-D Täydellisessä pimennossa ollut siellä kuusi tuntia eikä taas tiennyt maailman menosta mitään, haha!

Tänään oon nauttinut vapaapäivästä käymällä mm. eläinkaupassa :-DDD Mun kummikisu nimittäin kotiutuu about 1,5 viikon kuluttua ja tä kummitäti on innoissaan! Käytiin vähän ostamassa jotain tarvikkeita sen uuteen kotiin, ja tarttu mullekin jotain mukaan! Pitäähän sen kisulin kakkoskodissakin olla ainakin sille oma vessa :-)) hehe..

Löysin vahingossa myös ihanan mekon Cubukselta. Ensin kuitenkin jätin sen kauppaan, koska ajattelin etten sitä nyt tarvitse missään. Pian kuitenkin tajusin, että kuukauden päästä on uusvuosi, ja silloin viimeistään koittaa vaatekriisi. Joten miks nyt jättäisin kivan löydön kauppaan ja panikoisin kuitenki parin viikon päästä ettei oo mitään kivaa mekkoa :-D Niinpä poikettiin siellä uudestaan ja nappasin mekon mukaani! 

Enempää en teille vielä paljasta ;)

Nyt jatkan vapaapäivän viettoa muissa merkeissä! Kuullaan, kamut! :-)

-Esma 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tää sun blogi Essi! :) ja ihanat housut! Täytyykin käydä Seppälässä kurkkaamassa, jos noita olis vielä jäljellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Netta! Kiva kuulla :) Käy ihmees kattomassa, viikko sitte ainaki oli viel kaikkia kokoja jäljellä Hansassa. Noi on nahkahousuiks tosi kivat munki mielestä ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3