sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sisustusjuttuja part 2

Taas haaveillaan! Miten mun vapaapäiviin kuuluu aina tätä samaa? Googlettelen ihania kuvia ja ajaudun toiseen maailmaan, vaikka tässäkin elämässä on jo ihan tarpeeks handlaamista? ;-)

Lupasin aiemmassa sisustuspostauksessani, että kokoan kasaan hiukan erilaisia sisustuksia ja tyylejä, joille lämpeän. Pari kivaa huonetta ja muita elementtejä, jotka on mun mieleen. Kaikkea en saman katon alle yhdistäis tietenkään, mutta kuten sanottu, haaveita vaan x)


Aloitan eteisestä, koska se nyt sattuu olemaan kämpän ensimmäinen huone sisääntultaessa :-) Mun mielestä ois ihanaa saada eteiseen tollanen kiva penkki, jossa on säilytystilaakin. Korit on ok, tai sitte se ois ihan joku kannellinen "arkku" tms. Kenkäkaappi tuo myös kivasti lisää tilaa niille ei-niin-jokapäiväisille-kengille. Säilytystilaa kun ei eteisessä koskaan oo liikaa. Kenkäkaapin päällä on vähän laskutilaakin, että saa tavaroita käsistään kun tulee kotiin. Naulakoita ja henkareita tarvis myös olla tarpeeks, ja kokovartalopeili eteisessä on mulle pakollinen asia :-D Korit "hattuhyllyllä" on kätevät varsinkin talvella (joka tunnetusti on täällä pitkä), kun huivia ja pipoa on jos toistakin!Lempihuonetta kotona on vaikea sanoa. Rakastan tunnetta, kun raskaan päivän jälkeen pääsee ihanan pehmoisten peittojen alle meidän täydelliseen sänkyyn! Makuuhuoneeseen saakin helposti rauhallisen ilmapiirin oikeilla väreillä ja pienillä elementeillä. Potentiaalinen top1 -huone siis :-)Tykkään kovasti laittaa ruokaa, kokeilla juttuja ja kehittyä kokkailussa :-) Mun oma unelmien keittiö on lähellä kuvan valkoista keittiötä. Siellä saa jopa olla vähän kylmempi tunnelma kuin muissa huoneissa, mutta mm. kasveilla ja taululla vaikutelmasta saa jo huomattavasti pehmeämmän. Pieni pala vihreää väriä seinässä saa myös ihmeitä aikaan!Mun unelmien talossa ois yks tällanen seinä. Ja just tähän tyyliin, tä kuva kiteyttää mun maun :-) Seinä vois olla just tällälailla portaiden vieressä (jos kyse on kaksikerroksisesta talosta) tai sitten makkarissa. Valkoiseen yhdistettynä vaikutelma ei oo liian kova, vaan pikemmin tuo lämpöä kotiin! Hiukan viherkasveja parille rapulle ja joku ihana valokuva kertomaan perheen onnesta :-) Täydellistä.


Normaalisti en näin valkoisesta kodista välitä. Hiukan täytyy olla jotain väriä, vähintään harmaata tai beigeä pehmentämässä vaikutelmaa. Tän kämpän tyyli on kuitenkin kiva, koska talo vaikuttaa vanhahkolta ikkuinoineen, korkeine kattoineen, pariovineen ja ihanine lautalattioineen <3 Miellyttää kyllä tän tytön silmää! Tällasesta aarteesta sais muokattua niin kauniisti omansa näköisen.


"Maalaisromanttinen" tyyli on myös mun mieleen. Joillain sitä on koko kodissaan, ja se on ihana näky. Meillä sitä esiintyy lähinnä makuuhuoneessa, ja se riittää mulle ainakin tällä hetkellä :-) Kuvassa seinät on laitettu kivan värisiksi neutraalilla tavalla, jonka jälkeen melkein kaikki muu voikin hyvällä omatunnolla olla raikkaan valkoista.


Uuden ja vanhan yhdistely näyttää usein myös tyylikkäältä. Tässäkin on ilmeisesti kyseessä ihanan vanha asunto, kaarevat yksityiskohdat ovat niin kauniita! Tässä siihen on yhdistetty modernia tyyliä vastapainoksi, joka näyttää kyllä kivalta. Ehkä liian kylmä fiilis silti omaan kotiini :-)


Tässä kuvassa on ihanan lämmin tunnelma. Takka taustalla ja pehmeän näköinen, iso nojatuoli torkkupeittoineen odottamassa. Enää kirja (ja minä) puuttuu kuvasta ;-) Olohuoneessa on mun mielestä tärkeää olla kiva tunnelma, koska siellä tulee ainakin meillä vietettyä paljon aikaa :-)


Tässä taas otosta jonkun olohuoneesta. Sopivissa määrin tykkään väreistä kyllä paljonkin, ja lähiaikoina keltainen on ollut mun mieleen. Joten kuvan pöydät iskivät kivasti. Tykkään myös tauluista, ja jos asuisin yksin, tauluja sekä valokuvilla että teksteillä & muilla kuvilla ois varmaan juurikin näin paljon :-) Saa kodista vielä kotoisamman!
Tässä ihanan romanttis-vaikutteisia kehyksiä! Noi sais vaikkapa just meidän makkariin aika kivasti yhdistettyä. Ehkä pari kehystä tässä on liikaa, mutta.. ;-)
 


Tänä syksynä lyhdyt ovat olleet ihan must have -juttu! Tässä oli kivasti syksyistä fiilistä saatu aikaan laittamalla parin lyhdyn sisälle oransseja pikkukurpitsoja! Aikas söpöä.

Hihi olipas kivaa tehdä taas haaveilupostaus. Joskus ois kyllä mahtavaa saada rempata tulevaa kämppää just sellaiseksi, kuin itse haluaa. Koti on kuitenkin todella tärkeä asia elämässä, että siellä viihtyy ja se on just omanlainen. Mitä mieltä ootte eri tyyleistä sisustuksessa ja mikä on teidän lempityylinne? Mitä yksityiskohtia itse suositte kodissanne? :-)

-Esma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3