sunnuntai 10. marraskuuta 2013

FightBack

Menneen parin viikon aikana jokainen on varmaan viimeistään törmännyt tuotteisiin nimeltä FightBack. Sana on vihdoin levinnyt hurjaa vauhtia freestylehiihtäjä -lupaus Pekka Hyysalosta ja hänen tarinastaan, kiitos sosiaalisen median. Hyysalo loukkaantui 3,5v. sitten epäonnistuneen hypyn alastulossa, ja ennusteet tulevasta olivat huonot hänen jouduttuaan koomaan seitsemäksitoista päiväksi. Sitkeällä asenteella mies on kuitenkin kuntouttanut itseään uskomattomalla vauhdilla, ja pystyy jo asioihin, joista ei ensin uskallettu edes haaveilla. Jokainen, joka ei juttua vielä tunne, lukekoon sen täältä. :-)
Mä kuulin Hyysalon tarinan kokonaisuudessaan vasta viime talvena. Mua nolotti, etten ollut siihen päässyt aikaisemmin tutustumaan. FightBackin tuotteisiin olin kyllä kerennyt jo törmäämään, mutta eipä sitä tullut ajatelleeksi, mitä nimen takana piilee. Kun jutun vihdoin kuulin, lähdin samalta istumalta kauppaan kyseistä pipoa ostamaan. Jos noin pienellä hinnalla voi edes minimaalisen tuen antaa toiselle, teen sen samantien. Ja tämä tarina on tosi :-) Ylpeänä oon siitä saakka pipo päässäni kulkenut.
Nyt tuotteita on tullut paljon lisää myyntiin, erilaisia päähineitä, paitoja, ja mm. kypäriä, jotka ovat samaa mallia kuin Pekan hengen pelastanut kypärä. Logolla varustettuna tietenkin :-) Turussa tuotteita löytää ainakin Elementistä, ja netissä osoitteesta fight-back.eu/
Eikun shoppaamaan, rahaa hyvään tarkoitukseen :-)

Teksti on kirjoitettu suurella ihailulla taistelija-Hyysaloa kohtaan, vaikkakaan en häntä henkilökohtaisesti tunne. Hänen tarinansa saa mut herkistymään joka kerta uudelleen, vaikka kovuuttahan tässä just kaivataan.

-Essi  

Bingo! Hyvän asian puolesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3