maanantai 4. marraskuuta 2013

NovemberJee vihdoin taas asukuvaa! Arki on niin hankalaa, kun pimeä meinaa tulla jo ennen kuin Aapo pääsee töistä. Asukuvaajat vähissä kun kamutkin on niin kiireisiä ja aikataulut ei oikein kohtaa kenenkään kanssa :-D Mutta tässä vähän marraskuista naamaa teille! Aika samalta se näyttää kuin ennenkin, mutta kyllä pipoa entistä enemmän näkyy päässä kun kelit alkaa taas viiletä..


En oo pahemmin käyny kaupungilla kiertelemässä että rahaakin joskus säästyisi. Sen verran kuitenkin tossa vaja viikko sitten siellä pyörähdin, että sain huivin tarttumaan mukaan! Eli jälleen mun syksyn lemppariväriä ja vielä tähdillä, joihin oon hurahtanut mm. sisustuksessa. Eli olihan tä aivan pakko saada uuteen kotiin kaupan hyllyltä!!
Huivi on siis "kotoisin" Cubukselta, t-paita Zarasta keväällä ja farkkupaita viime talvelta Gina Trikotista. Farkut Bikbok, nilkkurit KooKenkä ja laukku Zara.Oon ollu tosi mietiskelevällä päällä viimisen viikon, eikä loppua viel näy. Eli voi olla et on tulossa syvällisempää tekstiä jos ajatukseni uskallan tuoda julki ;) Älkää silti säikähtäkö, mukavia juttuja kuitenkin tiedossa. Viimeistään syvällisyyksien jälkeen, hhehe :-DD Ei vaan, kai sitä saa mietiskellä tätä maailman menoa vähän tännekin :)

Jaksamisia kaikille syksyn pimeyteen!
-Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3