maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keväistä värimaailmaa

Tässä muutama kivan värikäs fiiliskuva parin päivän takaa!Ylemmät kaksi kuvaa on naistenpäivältä! Aamulla Aapo kysyi, mitä haluisin aamupalaksi, ja lupasi tarjoilla sen sänkyyn saakka! No, tunnetusti en keksi mitään kivoja aamupaloja muutenkaan, joten osasin pyytää vain munakkaan ja raikkaan tomaatin kaveriksi. Hän kuitenkin keksi käyttää pannulla myös muutaman meetvurstin ja laittoi ne lautaselle "pekonin korvikkeeksi" :-D Ihana. Ja naistenpäivän ruusut parhaissa väreissä!Sain äitiltä naistenpäivän kunniaksi noita värikkäitä ruusuja ja jääkaappiin tuntuvan kassillisen ruokaa! Haha, hyvä äiti :-) Valkoiset tulppaanit bongasin Cittarista niin edullisesti, että oli pakko napata matkaan.

Yllä myös mun erään päivän lounas! Oon tehnyt noita munakkaita nyt muutamaan otteeseen, laittanut siihen yhden kananmunan ja pari valkuaista. Huomattavasti terveellisempi vaihtoehto, ja itseasiassa valkuainen onkin enemmän mun makuun :) Kaveriksi kurkkua ja katkarapuja - sopivan proteiinipitoinen setti.

Piti kuvata tämäkin aamiainen - täydelliset värit keltainen ja turkoosi!

Tunnustaako joku muu olevansa yhtä laiska appelssiinien suhteen? Niin hyvä maku, mutta superärsyttävä kuorittava :-D Eli eipä tuu pahemmin (=ikinä) noita ostettua, mutta äitin tuoma ruokasäkki sisälsi onneksi tuota herkkua! Vaihtelua siihen banaaniin, jota meinaan aina tunkea joka aamulle x) 


Tällainen pötkylä on ollut meillä taas vierailemassa! Aika ihana saada kamu aamulla viekkuun makoilemaan, vielä kun on noin letkeä tyyppi :-)

Värikkäin terveisin
Essi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3