perjantai 14. maaliskuuta 2014

Jokirannassa




Tässä sitä taas ollaan! Kunnon linssilude -meininki ollut, asupostausta toisen perään! Ja kunnon tuuli myös, kuten kuvista voi nähdä :-D Mut aika hauskaa eloa saa noi luonnonilmiöt aurinko/valo ja tuuli näihin kuviin!  



Päällä jälleen sama takki - pahoittelut siitä :-D Se vaan on mun arjessa mukana nyt koko ajan, joten mitä turhaan sitä peittelemään! Paita on muutama vuosi sitten Helsingin Monkista ostettu, mutta tykkään siitä yhä! Värit ovat aika raikkaat. Aurinkolasit taas ovat viime kesältä, ja edelleen ihan ykköset halpislaseiksi :-D 


Pari kuukautta sitten taisinkin kirjoittaa mun muutamasta farkkulöydöksestä, joista nämä ovat ne toiset ihanaiset. Hintaa oli sen 10e, joten tarttuivat mukaan. Näin revittyjä mulla ei ole ennen ollutkaan, ja värikin on kivaa keväisen vaaleaa denimiä! Päivät ovat olleet jo riittävän lämpöisiä näiden käyttöönotolle, jee!



Turku on ollut ihanan aurinkoinen viime päivinä, kuten joko ikkunastanne tai mun kuvista on näkynyt! Eilen kävin taas tekemässä reippailulenkin jokivartta pitkin. Saa mielen huomattavasti virkeämmäksi kun saa vähän D-vitamiinia nassuun :)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3