perjantai 21. maaliskuuta 2014

Asua 14.3.

Viikko sitten napsaistut pari kuvaa meikäläisestä tulee tässä! Ilta oli aika pitkällä ja hämärä jo, joten laatu ei todellakaan päätä huimaa..



Päällä kaikkea mitä ootte ennenkin nähneet, mutta tykkäsin tän lempparitakin ja ton raitapaidan yhdistelmästä! Käytiin siis tuolloin Morrisson'sissa syömässä tuon viikko sitten vietetyn eräänlaisen miestenpäivän kunniaksi x)


Onkohan tä maailma muuten edes tosissaan meidän kanssa enää :-D Eilen tuiskutti lunta ihan hullunlailla koko päivän, ja tänään lumesta ei ole enää tietoakaan! Vaan asteita on reilut kymmenen mittarissa ja aurinko paistaa lähes kirkkaalta taivaalta! Uskomaton Suomi.

Mutta ei haittaa mua, innoissaan käytiin ottamassa taas yhdet kuvat, jotka saatte nähdä myöhemmin ens viikon puolella! Lievä ylilyönti mulla kyl pukeutumisen suhteen tänään, kun ei voinut silmiään uskoa että ulkona on taas kevät, ja viel lämpimin päivä mun mielestä tähän mennessä! :-D Yks parhaista tunteista keväällä on kyllä se, kun tuuli ei oo enää viiltävän kylmä vaan jopa lämpöinen! Okei, auringon lämmittämisen lisäksi. Ja meneehän noi kuivat, hiekattomat kadutkin listan kärkipäähän ;)

Nautitaan viikonlopusta ja toivotaan, että nämä säät pysyy! :-)
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3