torstai 20. maaliskuuta 2014

Hurahdus kenkiin

Voi jummijammi, miten sitä voi ihminen haluta ja "tarvita" kaikenlaista sillon ku yrittää säästää! Ja on reissu tulossa mihin kuitenkin saa uppoamaan rahaa, vaikka ois selvät suunnitelmat budjetin suhteen :-D

Ei sais varmaan liikahtaa mihinkään ihmisten ilmoille, ettei vaan bongaa kenenkään päällä mitään kivaa vaatetta tai näe keskustan ikkunoissa ihania kenkiä, joita en todellakaan tarvitse. Kai sitä jokaisella on silti oikeus olla turhamainen joissain asioissa, ja käyttää antaitsemiaan rahojaan omiin intohimoihinsa?  Tai edes haaveilla..? x)
 
www.putfeetfirts.fi/dinsko
www.putfeetfirst.fi/dinsko


  

Platformeja en hankkinut viime kesänä ollenkaan, vaikka kovasti himotti kyllä. Nyt oon iskenyt silmäni mm. näihin ylisöpöihin kukkaversioihin! Toinen haave ovat tällaiset loaferit, toki eri kuosilla, joita niitäkin alkoi viime kesänä katukuvasta bongailemaan yhä enemmän, ja voisivat tänä kesänä olla se the-avokas-löytö :-)

www.putfeetfirst.fi/nilson

 Dr. Martensin kenkiä on myös näkynyt mm. blogien puolella runsaasti, ja ovat omalla tavallaan aivan mahtavat! Eivät ehkä tässä yksinään, mutta kaikissa asuissa ovat juuri se kokonaisuuden kruunaava osa!



www.putfeetfirst.fi/dinsko



Onko joku ihastunut tällaiseen avonaisempaan nilkkurimalliin? Hankala ehkä käytössä kun ei näistä Suomen keleistä tiedä, eikä keväällä tee mieli käyttää nilkkureita, mutta nä on silti aika makeet ainakin mun mielestä! :-) Joku sirous tähän liittyy, kun nilkkaa näkyis tuolta kauniiden solkien välistä.

www.vagabond.com

Yks kuva vielä. Siis tä meni nyt ihan kenkien kuolaamiseks vaikken ikinä ole ollut mikään kenkäfriikki?! Ja kaikenlisäks puolet on mun makuun syksykenkiä, minkä kuvia olen tähän keräillyt :-D Mitä... 
Eniveis, en löytänyt täydellistä kuvaa mun haaveilemasta kenkämallista, mutta yllä oleva vastasi parhaiten sitä mitä haluaisin. Harvoin tulee korkoja edes käytettyä, mutta nauhat tuo kivaa maskuliinisuutta tähän korolliseen kaveriin?? Ei tuu liian naisellinen fiilis. En tiedä oonko ihan hakoteillä, mutta mä tykkään näistä(kin) :-D

Kyllä mä koitan keväisyyksissä pysyä, vaikka houkuttais ostaa kengät silloin kun hyvät löytyy! Eipä kahta ensimmäistä lukuunottamatta näitä tulis seuraavaan puoleen vuoteen kuitenkaan käytettyä, eli kyllähän ne kauppan hyllyille nyt jäävät. Jotain iloa näihinkin sadeiltoihin, kun saa vähän haaveilla ;-)

-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3