sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Asua air maxien kanssa

Tässä sitä lupailemaani ensimmäistä asua air maxien kanssa!  Luvassa siis vaatehöpinöitä x)
Rakastan tyyliä, joka tällä hetkellä "vallitsee". Miten kaikkea siistiä & tyylikästä sekä sporttista voi yhdistellä surutta. Asuista saa täydellisen tasapainoisia mun makuun! Joskus vuosia sitten oli aivan kamalaa nähdä kuinka villakangastakin kanssa käytettiin tennareita saatika lenkkareita! Nykyään noita yhdistelmiä näkee päivittäin kaduilla ja blogeissa - ja miellyttävät mun silmää enemmän kuin paljon :-) Vielä nahkahousut ja sporttisen arkinen kollari kaveriksi, pipo päähän ja menoks ;-)Mitäs mieltä ootte takista? Oversize -mallinen "pappatakki" viininpunaisella kuosilla. Sovitin tätä neljä kertaa, ja vasta viidennellä käynnillä päätin ostaa tämän, jo kauan kuolaamani takin! Kaiken kukkuraksi takilla oli hintaa 18euroa, mutta näköjään se oli mun mielestä niin kovin kallis että päätös oli vaikea :-DD Ja kuinka helposti sitä käy vaikka pari kertaa yhdeksän euron lounaalla..! Hyvä muuten aloittaa tä alebongailu enemmin myöhään kuin ei milloinkaan..? Tänä vuonna oon meinaa tehnyt ekstrapaljon löytöjä alennusmyynneistä, vaikka en oo niissä sen enempää pyörinyt kuin ennenkään :)Mulla oli kauan ollut haave yhdistää nuo air maxit ja nahka yhteen! Joten tein sen heti mun ensimmäisessä asussa, kun air maxit itselleni sain :-) Aivan ihanaa päästä myös käyttämään aurinkolaseja kun ilmat pitkästä aikaa on sen mukaiset! Saa jotain tiettyä fiilistä sekä pukeutumiseen että kuviin!Huomasitteko muuten hiuksissa jotain muutoksia? Oon ite tosi innoissani, kun näen värjäyksen tuloksen niin selvästi! Mun kampaajaksi valmistuva serkkutyttöni teki hyvää työtä ;-) Laitettiin siis vaaleita raitoja, ja tuhkanvärinen sävyte, joten sain latvoihinkin ihanaa, uutta väriä! Tarkoitus on myöhemmin vielä uudestaan laittaa mulle muutamia raitoja, jotta saan taas vaaleanvivahteista tukkaa kesää varten! Jeee!

Mulla on muutamat muutkin asukuvat odottamassa! Kivaa saada teille vaihteeksi vähän muutakin antia kuin mun jorinoita (joita tässä nyt kuitenkin tulee mukana :D pukeutumisesta voisin jauhaa puol ikuisuutta)! Tässä nyt kuitenkin ensimmäiset - toivottavasti tykkäätte!

Terkuin
Esma 

1 kommentti:

  1. Sulla on aina ihan sairaan hienoja kuvia, mut kuka ne aina ottaa? Onks se siis joku iha ammattilainen? Varmaa aika hyvä kamera kans...?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3