maanantai 14. lokakuuta 2013

Relaxation

Moikkamoi, hiukan kerkeän kuulumisia tänne päivittämään ennen töitä. 
Mun viikonloppu oli töiden ohella rento. Perjantaina käytiin joukkueen kanssa Morrisson'sissa syömässä, kaikki hamppiateriat oli kympin! Söin vuohenjuustohampparin, joka oli ihan kelpo annos ;) Näin vuohenjuusto -fanina..Lauantaipäivä meni tosiaan töissä, josta suuntasin jälleen Vapun luo. Luvassa oli rento ilta tyttöjen kera, kun meidän ihana ystävä Hanna saapui myös Rovaniemeltä saakka pitkästä aikaa Turkuun ;) Kivaa saada koolle porukka, jota niin harvoin näkee yhdessä! Syötiin ja juotiin, ja juttua kyllä riitti, olin vasta yhden jälkeen kotona.

Sunnuntaina töiden jälkeen suunnattiin Aapon vanhemmille syömään! He olivat hamstranneet Hulluilta Päiviltä kaikkia ihania herkkuja kotiinsa, joista sitten päästiin nauttimaan. Pari asukuvaakin napsastiin mun viikonlopun rennosta lookista.
Ruokana meillä oli ensin kaikkia pikkuherkkuja vaikka millä mitalla, jonka jälkeen ei kehenkään ns. pääruoka enää mahtunut :D Jälkkäriäkin oli, mut onneks "vaan" jäätelöä! Tunnetustihan muhun ei jädeä kovin paljon enää uppoa, kun jäätelömyyjä-kesänäni v.2010 tais tulla pikku yliannostus... Pari lusikallista otin maistiaista ;)
Rakennettiin kaikkia herkullisia leipiä juustojen ja eri lihojen kanssa. Vaikka mitä eri makuelämyksiä sai noista aikaseksi yhdistelemällä, ja oli kyllä herkkua! Saatiin myös maistaa kuivattua hevosen sisäfilettä! Ja oli muuten ssssairaan hyvää!

 
Aapon iskä kävi hetki sitten työreissulla Barcelonassa ja toi meille tuliaisiks aivan ihanan "harjotushauvan" :D Tä on siis sellanen painavampi kaveri, jonka on tarkotus pitää ovea tarvittaessa auki! Siis sellainen ovistoppari. Hän on aika hurmaava kamu kaikenlisäks :)

Nyt toivottelen hauskat päivänjatkot kaikille!
Huomiseen ;)

-Essi

Mä ja mun Kartsa <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3