maanantai 21. lokakuuta 2013

Lazy Sunday

...or not :) 

Niin pitkästä aikaa mulla ei ollut sunnuntaina töitä! Lisäksi oli kiva tietää, että on Aapon kanssa yhteinen vapaapäivä, niitäkään ei ikinä liikaa ole. Koko viikon odotin tätä päivää, ja kun sen aika koitti, paniikissa tajusin mitä kaikkea tehtävää on kertynyt rästiin. Mm. siis siivous. Eihän sitä ikinä töiden jälkeen jaksa, ja jos meillä on esim. kaksi yhteistä iltaa viikossa, ei sillon tee mieli siivota :-DOnneks oli kaunis päivä ja päästiin kuvailemaankin pikasesti, pääasiassa mun uutta laukkua! Tä kaveri löytyi Zarasta, jälleen. Oon törmännyt tähän pari kertaa ennenkin, ja se vangitsi heti mun katseen, koska tajusin mikä potentiaali siinä kytee x) Musta on kuitenki tullu lähiaikoina aikamoinen laukkuhirmu, ja näen jatkuvasti ympärilläni (ihmisillä tai kaupoissa) kivoja laukkuja...No kyllähän laukuille aina on käyttöä, mutta lähinnä tuo raha tuppaa muodostumaan ongelmaksi. Tä kuitenkin vei mun sydämen mennessään kun sitä olalleni sovitin, ja sorruin ostamaan (oikeesti harkitsin todella tarkkaan, älkää ymmärtäkö väärin jos vähän liiottelen) ;-) Tyyli on niin hurmaava, hiukan rokahtava jopa. Mustaa, aitoa nahkaa kivoilla hopeisilla yksityiskohdilla.
Laukun hihnana/remminä on ihana ketju, joka oli suuri syy ihastumiseen :-D Viimeistelee just sen kivan tyylin tässä laukussa.

Lisäksi löysin joku aika sitten Cubukselta tän valloittavan pörröneuleen. Mikä raikas tuulahdus syksyyn ja talveen! Joitain vastaavia neuleita oon aikaisemminkin koittanut, mutta tä oli vähän pidempi malliltaan (plussaa), ja silloin Cubuksella oli kaikki tuotteet -20%, joka helpotti ostopäätöstä.


Muuten mun sunnuntaihin kuului sellaista, että syötiin aamupalaa Aapon kanssa pidemmän kaavan mukaan, ostettiin kaupasta mm. ciabattaa ja smoothieta! Vähän jotain erikoisempaa :)

Illalla menin viel moikkaamaan Vappua. Tehtiin ensin pieni kävelylenkki kirpeässä syysilmassa, jonka jälkeen mentiin nauttimaan kuumaa glögiä hänen luo! Syötiin myös vähän sipsejä, totta kai. Ei kai meidän yhteinen ilta muuten ois mitään :--DD

Olihan se sunnuntai sittenkin aika rento ja kiva! Kun hoitaa rästihommat ekana pois alta, pääsee oikeesti nauttimaan vapaapäivän iloista.


-Essi

Ps. Saanko vielä huumailla yhdestä jutusta! Ollaan ostettu Ikeasta yhdet pussilakanat about vuos sitten, ja ne on mahtavat. Vaihdoin ne taas meidän sänkyyn, ja vaikka mukamas aina muistan, miten ihanilta ne tuntuu iholla, silti yllätyn joka kerta :-D Eilen taas oltiin niin innoissamme, kun saatiin illalla sujahtaa pehmeiden peitojemme alle. 

Kyseessä on siis Malin Figur -pussilakanasetti. Se on valmistettu satiinikudotusta lyosellista, joka ei sinänsä kerro mulle ainakaan mitään. Hipelöin lakanoita kuitenkin Ikeassa ostohetkellä, ja ne tuntu sillon jo tosi miellyttävältä. Tunne vielä huipentui kun pääsin kotona yöppärissä tän peiton alle.. Hintaa niiltä löytyykin sit 39,95e/kpl, joka kertoo paremmasta laadusta. Ostohetkellä kaikki pussilakanat oli kuitenkin -20% (vai 25..? Ei pysty muistamaan) ja tän päälle sain viel henksualennusta sen -15% :) Eli hinnaksi jäi aika kohtuullinen summa tästä löydöstä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3