torstai 3. heinäkuuta 2014

Takaisin kotona!

Jipiii, eilen saavuin turvallisesti takaisin Suomeen! Aivan ihanaa olla kotona, vaikka Barcelonasta lähtiessä tuntuikin tosi haikealta ja oisin reissua vielä mieluusti jatkanutkin :-D Yllättäen.. Nyt ois kotona hommaa ihan reippaasti, kaikki vaatteet tarvis pestä, rinkka purkaa, kuvia käydä läpi jne, mutta voi olla et Ruisrockin takia tuun hoitamaan noi jutut vasta sunnuntai-maanantai -akselilla.. Loma jatkuu vielä tääl Suomessakin, ja ilmojenkin on luvattu paranevan, joten toiveet on korkealla! Ei kyllä yhtään huonoon saumaan tullut toi reissu, kerta täällä on ollu ilmeisesti aika karmeat säät...

Ericeira <3

Meiän reissussa oli ylä- ja alamäkiä, mutta kokonaisuutena matka oli erittäin onnistunut, ja oon kotiutunut monta elämystä rikkaampana! Portugali jäi kyllä ihan suosikiksi, siellä ihmiset ovat aivan ihanan ystävällisiä ja avuliaita, ja se on eri tavalla kaunis paikka. Ei niinkään palmujen ympäröimä, vaan upeiden rakennusten ja jylhien kallioiden maa. Oli hieman karua siirtyä Portugalista Espanjaan ja muistaa taas, kuinka töykeitä useimmat espanjalaiset ovat.. Apua ongelmatilanteissa ei meinaa saada keneltäkään, ja siellä ei oikeasti melkein kukaan puhu englantia!!! Ton asian kanssa jouduin painiskelemaan muutaman kerran aika ratkaisevassa tilanteessa, mutta kuulette niistä sitten myöhemmin. Barcelona oli kyllä hieno kaupunki ja oon todella iloinen että sain sen kokea, mutta vielä hienompien kokemusten jälkeen se ei ehkä niin kovaa sytyttänyt :-) 

Koitan palata jo huomenna tänne kera muutaman kuvan Ericeirasta, jossa siis vietettiin ekat viisi päivää. Aivan ihana paikka..!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3