sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mökkeilyä

Tässä muutama kuva viime viikoiselta mökkireissulta Kustavista, kun mulla oli vielä hiukan kesälomaa jäljellä ;-) Lähdettiin sinne Aapon kanssa perjantaina hänen töiden jälkeen, paikan päällä grillailtiin ja käytiin mato-ongella! Hahah, oli kyllä hauskaa, ja kuvia onkireissusta saatte nähdä vähän myöhemmin :) 


Illan safkat

Lempparikuva!

Joutsenet lapsukaisineen paineli vähän väliä tosta ohi.. ei onneks tullu rantaan saakka 


Nähtiin oikeesti tosi hieno auringonlasku, en edes saanu siitä niin kivoja kuvia kun toivoin
Lauantaina mun vanhemmat tuli perässä mökille, savustettiin kalaa ja nautittiin mahtavasta säästä nelistään (plus tuo yks karvakaveri alla) hengaillen. Alkuillasta Aapo lähti huristelemaan kohti Turkua, ja muutama tunti hänen lähdön jälkeen sain mun lempparityttöseni "Aapon tilalle" mua viihdyttämään ;) Illalla vielä grillattiin ja saunottiin tällä uudella porukalla, ja vietettiin myös melkein koko sunnuntai mökillä auringon helliessä meitä!

Kamu nukkumassa viileellä kalliollaSavustettiin lohta! Alhaalla purut, pari katajanoksaa ja sokeripaloja.

Aamupalameinikejä

Naattiinaattii
Vahtikissa :-D

Sunnuntai oli superlämmin, ja koska mökille ei tuule yleensä koskaan, lähdettiin veneilemään meidän pienellä Busterilla, että saatais vähän viilennystä merellä käyvästä tuulesta! Toimi kyllä hyvin, ja melkein pari tuntia siellä vierähtikin kun käytiin vielä tädin ja serkun mökillä kääntymässä :)


Terkuin 
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3