sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ericeira

Ericeira on varmasti monille tuntematon paikka Portugalissa, ja niin se oli ensin meillekin. Meidän missiona oli opetella surffausta, joten googleteltiin muutamia paikkoja, joista Ericeira nousi muutamassa suosituksessa esiin. Myös eräs tuttu suositteli sitä hyvänä surffipaikkana sekä aloittelijalle että kokeneemmalle surffaajalle. Sijainti on tosiaan pääkaupungista Lissabonista n. 45km pohjoiseen, joten kulkeminen ei olisi myöskään ongelma. 


Meidän kotirannalta muutama kuva <3



Meitsi ja Hannat

Päädyttiin siis tähän ratkaisuun, ja koska yhdellä tytöistä oli lomaa vain viikko, kompromissi viisi päivää surffausta Ericeirassa ja kaksi päivää kiertelyä Lissabonin kaupungissa kuulosti kaikkien korvaan hyvältä. Ja sitähän se olikin, ihastuttiin Ericeiran pieneen kylään heti, paikat oppi tuntemaan nopeasti ja kaikki oli vaivatonta. Siellä oli rento meininki sekä paikallisten että turistien puolesta - kaikilla oli heti jotain yhteistä, surffaus. Ei tuolla siis muuta tekemistä varsinaisesti oo, mutta paljon kivoja rantoja ja hienot maisemat kyllä!! Kaikkea mitä odotettiinkin :-)


Kamukuva hahah!

Yks mun lempparikuvista jostain syystä!






Meidän päivät meni ruoka-ranta-ruoka-surffi-ruoka-kiertelyä/päikkärit-ruoka -meiningillä :-DD Eli todellakin ohjelmaa mun makuun! Keskiviikkona ei ollu surffituntia, joten päätettiin ottaa bussi alle ja suunnattiin lähemmäs Lissabonia, Sintraan. Taidan kertoa siitä erillisessä postauksessa, koska jos ei muuta niin kuvia ainakin piisaa... Mutta päivät Ericeirassa (ma, ti, to) ovat oikeastaan tiivistetysti (todella.. :D) näissä kuvissa. 


Tunnelmallinen Ericeiran keskusta


Pari kuvaa pienestä ns. kauppahallista, jossa myytiin vihanneksia, hedelmiä ja kukkia aika edullisesti!



Söpö paikallinen baari :-D


Meidän hostelli, Ericeira hostel, jota suosittelen lämpimästi jos olette tuonne joskus suuntaamassa! :-)

Yks aivan ihana biitsi! Tuolla kaukana näkyvällä rannalla surffattiin kaikki kerrat!

Hulppeita korkeuseroja joka puolella!
Eräänä iltana päätettin mennä picnicille katselemaan auringonlaskua, ja herkkusuita kun ollaan, otettiin pari pitsaa raflasta messiin, ostettiin mansikoita ja kirsikoita, skumppaa ja suklaata, ja etittiin kiva paikka. Siinä sitten nautiskeltiin jutellen tyttöjen juttuja, ja seurattiin auringon painumista unille :-) Aika kiva päätös päivälle!











Sellasta meillä oli Ericeirassa! Hämyä kun kuvista puuttuu "kaiken pointti" eli surffaus, mutta luonnollisesti mulla ei siellä ollut kameraa mukana :-D Ja onneksi ei ollutkaan, koska perjantaina viimeisen surffipäivän aikana meidän surffikoulun pakuun oli murtauduttu ja kaikki kamat viety meidän vaatteita lukuunottamatta! Meitä oli kuitenki varotettu et niihin pakuihin murtaudutaan usein, joten siks ei ollu mitään mukana. Yks norjalainen tyttö oli silti ottanu lompakon, niin häneltä meni siinä sitte kaikki kortitkin käteisen lisäksi.. :/ Ja niiden norjalaisten vaatteetkin otettiin, meiän tais haista niin kämyselle ettei niitä haluttu vaikka Hannalla ois ollu mm. Niken shortsit xD Meiltä lähti vaan kangaskassissa aurinkorasva, vesipulloja, kahdet halvat aurinkolasit ja meidän safetyboxin lukon avain!! Eli pikku murtopuuhat oli edessä hostellilla, surffiopen joku kaveri tuli ensin sahan ja vasaran kans sinne säätämään, mut se munalukko oli lujaa suomalaista tekoa, niin tarvittiin loppujen lopuks joku jäätävä hiomakone, jolla se lukuisten kipinöiden jälkeen katkes ja saatiin meidän arvot sieltä laatikosta :-DDD Kunnon keissi just ennen kun lähdettiin kohti Lissabonia..!

Palaillaan pian upeiden Sintra-kuvien kanssa!
-Essi
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3