keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ruisrock 2014

Reissupostausten välissä mun on pakko päästä jakamaan taas yks kesän huipuista hetkistä, nimittäin Ruisrock! Tuo Turussa järjestettävä festari, jolle en ole aikaisemmin antanut kovasti arvoa, on viime vuosina noussut yhdeksi lempparijutuista! Kuten myös tänä vuonna :) Mahtava viikonloppu!

Ruissi on rankkaa puuhaa, ja kahtena viime vuotena mulla on ollut lippu vain lauantaille. Oma kisakunto ei meinaa kestää sitä kolmen päivän rääkkiä, kaikenlisäks kun Ruissi pidetään vain vaivaiset kaks viikkoa juhannuksen jälkeen... Tänä vuonna oli kuitenkin niin hyviä esiintyjiä ja bailuseuraa tarjolla, että kahden päivän lippu meni heti ostoon :-)

Perjantai meni lentistyttöjen kanssa <3

David Guetta <3


Onneks lauantaina en heränny mihinkään ihan järkyttävään krapulaan, koska alle kaks tuntia heräämisestä ja viinitonkka oli jo auki... Ei mikään erityisen rentouttava viikonloppu, vaan kovaa duunia x) Suunnattiin Aapon kanssa kaverin luo hengailemaan muun porukan kanssa ennen lähtöä alueelle!



JVG oli huikee taas kerran!

Anna ja Piia :-*

Myös Studio Killersin ensiesiityminen oli todella hyvä :-)

Koko viikonlopun ilma oli aivan mahtava, ja vasta edellisellä viikolla säät olivat olleet todella kurjat (mun ollessa reissussa, jes). Miten voikin tulla tällanen muutos just sopivasti!! Kertoo myös esiintyjien (ja sen sään...) huikeudesta, että Ruisrockissa oli kävijäennätys, ja perjantain ja lauantain liput oli myyty loppuun!! Alue on kuitenkin aikas iso, enkä muista ennen kuulleeni loppuunmyydyistä lipuista tällä festarilla :)

Mahtava viikonloppu kaikenkaikkiaan! <3

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3