tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sunday

Sunnuntai oli viimeinen päivä ilmeisesti hetkeen, kun oikeasti oli shortsikelit! :-( Ja senkin päivän vietin suurimmaksi osin töissä... Illalla painostin Aapon kuitenkin vielä ulkoilemaan mun seuraksi kun aurinko paistoi ja lämpötilat oli vielä ihanan lämpöisissä lukemissa!




Nappasin jo vihertävästä luonnosta myös muutaman kuvan! Meikäläisellä on muuten pahin siitepölyallergia vähään aikaan.. Ihan tukkoinen olo ja silmät kutiaa niin paljon, että tekis melkein mieli raapia silmämuniaan :-DDD




Api kilttinä poikana nappas musta vielä pari kuvaa, ja päällä nyt oli todella rentoa farkkua ja tuo Niken vuosia vanha toppi, josta niin paljon tykkään vieläkin! Neuletakki on myös yli vuoden takainen alelöytölemppari - sopivan löyhää neulosta kesäkeleille ja kiva yli-iso malli :-)



Pakko kertoa vielä.. ostettiin jokirannassa jädet, ja Api otti (totta kai, suurena jätskin ystävänä) kaksi palloa. Mun mielestä ne näyttää aina niin huterilta vohvelin päällä keikkumassa, ja nauroin että paina nyt niitä palloja toisiinsa/vohveliin kiinni ettei käy hassusti. Itsehän en sitten ottanut omasta vinkistäni vaaria, käveltiin max sata metriä ja mun yksi ainokainen pallo tipahti asfaltille!!!! Ilme ois varmaan ollu näkemisen arvoinen kun suu auki katoin palloa, tyhjää vohvelia ja sitten Aapoa :-DDD Kyllähän se sit nauratti, jopa mua x)


Huomenna vapun viettoon!!!! Jipiii

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3