tiistai 15. huhtikuuta 2014

Randoms

Tässä ois nyt vähän kuvitusta viime viikoilta! Eivät ihan aikajärjestyksessä ole, mutta jotain sinnepäin ;-)



Joitain viikkoja takaperin panostettiin kerrankin ruoan esillepanoon! Yleensä täällä kyllä lapataan salaattijuustot jne lautaselle ihan suoraan purkista, mutta halusin vähän lisää tiskattavaa niin laitettiin sitten esille vähän hienompiin purkkeihin ehh ;) Syötiin siis perus possunpihviä ja salaattia, lisukkeena oli tosiaan salaattijuustoa, paahdettua sipulia, pannulla käytettyjä pähkinöitä ja kastikkeena salladin kanssa kermaviiliä, joka on mun lempparia :-)


Tässä taitaa olla kuvia sekä parin viikon takaa, että muutama päivä takaperin napattuja otoksia! Aurinkolasit löysin H&M:stä, ja molempia on täällä kuvissa jo näkynytkin :) Muutama "asukuva" ennen kotoa poistumista, ja viimeinen on meidän parvekkeelta, jossa on ollut todella lämpöinen istuskella :)


Kuva meidän "erilaisesta viikosta", kun oltiin koiravahteina työkaverin luona :-) Aamulenkillä paistoi ihanasti aurinko, ja ilmat suosivat muutenkin koko viikon koiranulkoiluttajaa ;)


No, muutama ruokakuva lisää!
1. Oltiin Aapon vanhemmilla syömässä, ja annos näytti niin ihanalta että olihan siitä pakko napata kuva :-D
2. Yllättäen aamupalaa! Onkohan mun aamut vähän liian kiireettömiä, kun on aikaa aina räpsiä näitä otoksia...
3. Kotona tehtyä pitsaa x) Aurinkokuivatut tomaatit ovat mun ykkösherkku pitsan päällä!
4. Ja taas yksi aamupala... 



Pari hassua, tärähtänyttä kuvaa muutaman viikon takaa, kun kävelin jokirantaa pitkin kotiin Turun yöstä :-)


Tästä viikosta oottekin kuulleet jo ihan tarpeeksi, mutta tässä nyt vielä pari kuvaa Leviltä, joita ette ole nähneet :-)))


Ja taas komeita kuvia liikkuvasta autosta puhelimen kameralla otettuna x) Mutta auringonlasku oli niiiin kaunis! 


Tässä kuvia tältä viikonlopulta! Kisuli oli meillä kyläilemässä, ja tässä yks hassu ja yks söpöilykuva :-D Söin pitkästä aikaa Twister-jädeä, ja oltiin just saatu synttärilahjaksi nuo Marimekon samanväriset pyyhkeet, jotka lojuivat vielä pöydällä menossa kaappiin. Sopiva yhteiskuva siis ;) Lauantaina kaverin synttäreillä pääsin (ekaa kertaa?!) pelaamaan beer pongia. En mä ihan käsi ollut, mutta valitettavasti Aapo oli vastakkaisessa joukkueessa aika liekeissä, ja meidän tiimi sit hävisi :-D


Meitsi xD Vaihdettiin puhtaita lakanoita sänkyyn, ja tajuttiin että mulla on samanlainen paita päällä (sain synttärilahjaksi tän paidan jeejee!!!) ni napattiin sitten kuva heheh..!

Tällaista tänne kuuluu :-) Pian täytyis jaksaa lähteä töihin yhyyy! En malta kyllä odottaa ens kuuhun, kun pari niiin kivaa juttua tapahtuu! Toki koitan nyt nauttia jokaisesta päivästä kun kevät on tietyllä tapaa niin ihanaa aikaa, tietää kesän olevan vasta edessä! Kuulette ihan varmasti näistä tulevista jutuista kyllä ;-)

Rakkaudella
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3