sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Autumn

Hola!

Tosiaan, kävin perjantaina vähän kuvailemassa ulkona! Ihan kivoja kohteita löysin, toki esim. maalla sais viel laajemmin tallennettua tätä syksyn värikirjoa :) Mut olin ihan tyytyväinen! Oli kivan aurinkoinen sää, ja itseasiassa yllättävän lämmin! Puin meinaa aika lämpimästi päälle kun lähdin, ajatuksena just että kyyhötän kuitenkin paljon paikallaan kuvia ottaessa, mutta kuumahan siinä loppupeleissä tuli! Mut ihana tunne sinänsä, että voi viel tulla kuuma ulkona, kun koko ajan tuntuu, et vaikka minkä verran pukisin päälle ni on edes vähän vilu :D Tässä nyt kuitenkin vähän kuvasatoa siitä, mitä sain aikaseks:Lisäksi kävin pikaseen kaupungilla, itseasiassa vaan Zarassa tsekkaamassa heidän talven neulevalikoimaa. Löysinkin kaksi aivan täydellistä neuletta, joten en millään raaskinut kumpaakaan jättää kauppaan. Täydellisyyttä kun on vaikea löytää.. ;)
Äkkiä nappasin kotona niistä parit kuvat, mut parempaa kuvaa näätte varmasti vähän myöhemmin mun postauksissa, kun ehditään jotain asukuvia ottamaan!

Väri on siis luonnonvalkonen eikä harmaa, miltä se tässä näyttää :)

Lämmin poolokaulus talveksi! Ja kivaa vaihteluaJa tä on just tollanen tummansininen, kuin ylempänä! Kuva hämää

Perjantaina klo 19 oli tosiaan vuorossa teatteri, mut kerron siitä seuraavassa postauksessa kunnolla! :) Nyt alkaa jo olla kiire töihin.

Ihanaa sunnuntaita!
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3