sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesätyttö

Auringonlämpöiset moikat! Nämä kuvat taitaa olla tiistailta, jolloin ilma ei ollut vielä niin hiostavan kuuma (kuin loppuviikosta), että illalla ois shortseilla tarkentunut. Okei, ois sittenkin, mutta alkukesästä lämpimät kelit yllättävät aina jotenkin niin ihmeellisesti ettei sitä uskaltaudu heti laittamaan shordeja jalkaan :-D Teininä oltais paineltu jo pari kuukautta vastaavissa kuteissa mutta eipä enää ;) Tänä vuonna kyllä tuntui kevät jäävän täysin välistä, tajusin just että mun kahden fyssarikäynnin välissä oli 1,5 viikkoa. Ekaan meetingiin menin kevyttoppatakki päällä, toisessa kävin shortseissa ja t-paidassa?! Mitäh..



Tä viikko on ollut niin ihana. Mä rakastan todella lämpöisiä säitä, siis yli hellerajan toisin kuin monet. Oon kellinyt partsilla ja puistossa, kirjoja lukien, musiikkia kuunnellen ja vaan nauttien täydellisestä paisteesta! Sekä vapaapäivinä, että ennen ja jälkeen töiden :-D Oon vähän crazy joo, mutta jos nauttii niin paljon tosta niin miksei ottais siitä kaikkea irti. Ja luonnollisesti, muhun tarttuu myös väri ihan kiitettävästi, joten aika paljon oon saanut kuulla kommenttia tummentuneeseen hipiään liittyen. Onhan se plussaa mutta lämmöstä nautin ehdottomasti eniten :-) 



En haluais että alkavalla viikolla säät viilenis, vaikka niin taitaa käydä. Mulla ois kolme vapaata putkeen kiitos helatorstain, joten ois mahtavaa päästä nauttimaan lisää. Auttaa jaksamaan ennen kesälomaa ;-) Oon muutenkin ollut paljon energisempi tän viikon!


Okei, se siitä, tuskin ketään kiinnostaa tä ainainen hössötys :-D Kerron pari sanaa näistä kuvista, tai oikeastaan tosta rennon simppelistä asusta. Lippis on tiiviisti jumittunut mun päähän - sen siis näkee mulla vähintään joka toinen päivä! On niin kivaa kun tukka pysyy kondiksessa eikä leijaile tuulen mukana missä milloinkin, ja tolla saa vähän ilmettä asuun; toimii kuin kiva koru tai laukku :) Toivon löytäväni kesän mittaan vielä toisen mua miellyttävän lätsän ettei tarvis aina tätä samaa käyttää! Farkut löysin Tukholmasta, Topshopista, ja ovat aivan täydelliset. Rakastuin ensin tuohon väriin, vanhan tyyliset pappafarkut seuraavat talvisten pappatyylisten villakangastakkien jalanjäljissä. Malli on niin mukava päällä, ja mulle passaa aina paremmin kuin hyvin jos pöksyt ovat korkeavyötäröistä mallia kuten nämäkin. Löytyy laajemmin käyttöä, ja mun makuun ovat paremmat päällä :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
-Essi

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, suorastaan hehkut! =) mistä toi toppi mahtaa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tuo keltainen kuuma pallo taivaalla (joka on nyt piilossa) ku taitaa saada mut hehkumaan ;) Toppi on viime kesän löydös Bikbokilta!! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3