keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Onnellisuutta

Lässytystä ja löpinää - siitä on tän päivän postaus tehty :-)

Oon tuntenu itteni tänään onnelliseksi. Onnellisemmaks kuin pitkään aikaan, ilman yhtä isompaa syytä. Pienistä asioista niiden arjen ilojen kuuluukin koostua, mutta aina se ei ole niin helppoa. Tänään aamulla kuitenkin heräsin unesta tajuten, että mulla on vapaapäivä, ansaittu sellainen. Nousin sängystä hymy huulilla, eikä sitä lannistanut edes se fakta, että taivas oli pilvessä. Mulla ei ollut mitään suunnitelmia, olin päättänyt vain nauttia päivästä. Miten täydellinen fiilis. Aikatauluttomaan päivääni ilmestyivät yllättäen lounastreffit, ja aurinkokin alkoi pilkottaa pilven takaa, kuin vastaten mun hymyyn :-) Istuttiin terassilla nauttien hyvästä ruoasta, jonka jälkeen pilvistä ei ollut enää tietoakaan. Tulin kotiin, ja päätin jatkaa aloittamaani kirjaa parvekkeella nauttien uskomattomasta lämmöstä. Kyllä tä tyttö vaan rakastaa kesää..! Pari tuntia hurahti kuin siivillä, siinä samassa löysin kauan etsimäni hameen netistä serkun valmistujaisiin! Hamonen on nyt matkalla uuteen kotiinsa x)Auringon lämmössä paistatellessani viestittelin parin kaverin kanssa, joita en ole taas aikoihin nähnyt, ja sovin kummankin kanssa alustavat treffit. Miten mukavalta tuntuu sanoa toiselle että on kaivannut tätä ja saada vielä sama vastaus takaisin. Mun mieltä ja sydäntä ainakin lämmittää :-) Katsotaan mitä tän keskiviikon loppuilta tuo tullessaan! Kämppä ei oo siistiytynyt itsestään, tai mikään muukaan ongelma ratkennut mun nautiskellessa olostani, mutta kyllä sitä ehtii myöhemminkin! Joskus on hyvä vaan olla, ja unohtaa hetkeksi kaikki huoli ja stressi. 
Tässä ohessa saitte nähdä mun sunnuntain asua, johon kuului jälleen tuo ihana maxihame, sekä Tukholman tuliaisina ostettu crop top ja arskat <3 Rakastuin topin kuvioon ja sen värikkyyteen, eihän tuo leikkauskaan varsinaisesti epämiellyttävältä mun silmään näytä ;) Onnistunut (ja edullinen) löytö. Vastaavia ohutsankaisia laseja oon viime kesästä saakka metsästänyt, ja tiesinkin niiden löytyvän Monkista kun vaan sinne pääsisi. Tukholmastahan tuo liike sitten odotetusti löytyi. 

Kuvia rumentamassa on tuo mun räikeä teippaus olkapäässä, mutta pystyikös joku bongaamaan jotain muutakin uutta mun kädestä..? Aika hyvin pysyttelee piilossa näissä kuvissa, kuten osittain on tarkoituskin ;-) Hauiksen sisäpuolella, oikeassa kädessä.. jotain tummaa. Nimittäin meikäläisen ihka ensimmäinen tatuointi :-))) Näette parempaa kuvaa jatkossa, kun kerron siitä tarkemmin!

Suukoin
Essi

2 kommenttia:

  1. Ihana! Sä oot upea, ihan superkaunis :) ja tuo hame näyttää kivalle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3