keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18/12/13

Well well well, mitäs täältä pesee! No asukuviapa hyvinkin, kun pitkästä aikaa sain kuvaajan, kellonajan ja sään kaikki osumaan kohdilleen! Sääli kun ei ollut heti aamupäivästä aikaa käydä kuvailemassa, kun aurinko paisto niiin nätisti (pitkästä aikaa sekin, ilmeisesti mun vapaapäivän kunniaksi), mutta tuli näistäkin ihan hauskoja otoksia! Kivaa saada taas vaihteeksi näitä kuvapostauksia, kun mun höpinöitä nyt kukaan jaksa montaa päivää putkeen..? ;-)







No, mites teille iskee silmään tuo oversize -tyylinen neule? Jos laittaa tuollaista istuvampaa housua jalkaan, niin mä tykkään aika paljonkin! Ja kyseistä neuletta on viime viikkoina aika kiitettävästi mun päällä näkynytkin x) Tuo limenvihreä pipo on aika kiva lisä tummempiin asuihin, ja myös supermukava päässä. H&M 5e, peukku sille :) Laukun taas bongasin kirpparilta jokin aika sitten, joku hauska tyyli siitäkin paistoi mun silmään.


Hehkutuksena vielä, alle viikko jouluun!!! Tänään sain kaks lahjaa vähän etukäteen itselleni, mutta tossa vieressä ne odottaa avaamattomina.. miten kestän. Viis päivää?! ;) Ja hei yks pyyntö vielä. Tulis nyt sitä lunta vaan! Sit ois kaikki kohdillaan :)

Terkuin
Esmuli :--))))

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, koskaan en ole muistanut tai keksinyt mitään kommenttia sulle jättää, mutta tykkään kovasti ! Susta ja sun kirjoituksista tulee hyvä mieli. Mukavaa joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Piristävää saada palautetta! :) Ihania sanoja ja hyvää joulua!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3