tiistai 10. joulukuuta 2013

The last few days

Noniin.. Hyvä Essi. Eilen olin just alkamassa kirjottaa tätä postausta, kunnes ihan sattumalta avasin kalenterin, kun piti tarkastaa yks ens viikon työvuoro. Kalenteri aukes tän viikon kohdalta, ja tuurilla vilkasin siihen maanantain kohdalle. "Työt klo 11.30"..? Hmm.. Mitäs, mä olin kyl ihan menossa iltavuoroon klo 13.30. Okei, paniikki alkaa hiipiä kun en edes tajua mitä kello sillä hetkellä on?! :-D Nonih, vartti lähtöön jos haluun ajoissa töihin ehtiä, eli ei muuta ku pikaehostus naamalle ja menoks..! Ei kyllä oo mun tapaista et käy tällain, mutta onneks tuli se kalenteri kuitenkin avattua!! x) Ja ajoissahan mä paikan päällä lopulta olin.

Itsenäisyyspäivään ei sen kummempaa juhlintaa liittynyt, joten tä teksti käsittelee varmaan lähinnä tota viikonloppua yleisesti, sitten lopulta. Itsenäisyyspäivä kuitenkin alkoi sillä, että startattiin auto aamulla kympin maissa, ja suunnattiin Vapun kanssa kohti Saloa! Nimittäin kisun oli tarkoitus kotiutua kyseisenä päivänä! Wipiih! Kotimatka meni pienen paniikin vallassa, sekä kisun että meidän osalta. Tuo autossa oleilu ei kissoille ainakaan yleensä oo sitä suurinta herkkua, ja kun tä kaveri ei kotitalonsa ulkopuolella ollut pienen elämänsä aikana käynyt, ni tuli siinä pari shokkia hälle heti alkuun :)
 


Kaikki meni kuitenkin lopulta ihan kivasti, ja kun Vapun luo päästiin, kisu kotiutui yllättävän helposti ja äkkiä! Leikki ja söi aika normaalisti, joten oltiin iloisia! Nä kuvat on oikeesti lauantailta, jolloin kävin äitiä ja lapsukaista illalla moikkaamassa, ja on kyllä niin mainio tapaus tämä vielä-nimetön-pallero!


Mama and the child

Sunnuntaina saatiin koko päiväksi tä eläinlapsi meille hoitoon! Leikkikuvia ei pahemmin oo, kun kaveri oli aika vauhdikas välillä, ja ennemmin tuli keskityttyä niihin leikkeihin, kuin kuvailuun.. Jääkaapissa mm. kävi kääntymässä, ja siitä sainkin napattua otoksen ;) Ihan hyvin siis meilläkin tykkäs olla, ja tykästyi Aapoon kuten kuvista näkyy ;) Ihanaaaa! 


Ekassa kuvassa nukkuu sohvalla meidän välissä, pylly mua vasten ja pää Apin jalkaa vasten :-D En kestä... Toisessa kuvassa on tuolla kainalossa piilossa, niin söpö asento ja ihan sikeesti veteli hirsiä! Sitten hän vihdoin tykästyi tohon pörröseen lampaantaljaan, jonka päälle ei ensin uskaltanu edes astua :') Ja juu, viimeisenä tuo jääkaappi-kuva ehehh.. Aikamoinen veijari!

Jep, huumailut sikseen. Perjantaina tosiaan mun itsenäisyyspäivään kuului vielä treenit, ja illalla päästiin Aapon vanhemmille _jälleen_ ruokailemaan, ja siinä sivussa tuli totta kai tuota Itsenäisyyspäivän vastaanottoakin seurattua! Näyttäviä pukuja, ja tykkäsin kyllä siitä, että pukukoodia oltiin "löysätty" :-D
 
Tänään olin niiiin ilonen, kun aamupäivällä tuli kauniisti lunta taivaalta, mutta kun töistä pääsin, olikin meno vähän toinen.. Harmaus ja vesisade iskivät aika kirjaimellisesti vasten kasvoja ;)
Huomenna vapaapäivä, joten palailen silloin!

-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3