torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun tunnelmia

Toivottavasti kaikkien aatto meni yhtä ihanissa tunnelmissa kuin omani! Meidän joulu Aapon vanhemmilla meni aika perinteisissä merkeissä, ja kuvathan saavat siitä kertoa enemmän :-)

Aapon äidin huovuttamat tonttuset

Tonttuarmeija


Missä se manteli on..?!

Aamu alkoi riisipuurolla, totta kai! On se niin hyvää, mutta manteli ei meikäläisen kohdalle tänäkään vuonna sattunut x) Yhdentoista maissa alettiin tekemään lähtöä sateiseen joulurauhanjulistukseen. Tavasta on itsellenikin tullut niin perinne (kaikkina niinä jouluina joita en ole Lapissa viettänyt), että onhan sinne julistukseen pakko päästä, oli sää mikä hyvänsä :-D Sateenvarjoja vilisi hullunlailla paikan päällä, että piti koittaa ikuistaa tuo näky! Jotenkin aika koomista... 

Kaks tonttua lähdössä joulurauhanjulistukseen

Sateenvarjojen meri. Tais olla maa kuiva ton julistuksen jälkeen :)

Jouluinen PinellaSiis mua huvittaa niin paljon tä alin kuva :-D Ruoho on ihan vihreääkin vielä, kun ei lumikerrosta oo kertaakaan ollut siinä päällä.. Jep. Julistuksesta suunnattiin Ravintola Koululle juomaan lisää glögiä Aapon sukulaisten ja tuttavaperheiden kanssa! Tämäkin on jo perinteeksi muodostunut käytäntö, jopa mulle :-)

Sit sitä ruokaa :)


Moromoroo! ;-)


Suurimmat herkut! Mädit ja kalat :)

Ja tietenkin mehevä kinkku!

Yllärinä pari ruokakuvaa! :-D Aapokin innostui kuvailemaan, ja osa on siis hänen ottamiaan. Ruoka oli erityisen hyvää ja sitä oli.. aivan liikaa! Huh! Kevyt ähky, joten onneks jälkkäriks oli vaan kahvia ja suklaita :) Illalla oli edessä vielä lahjojen jako!

Hauskat tekstit paketeissa!


Joulun paras lahja ;)


Oli ihana nähdä toisten reaktioita heidän saadessaan kivoja lahjoja! Ja vaikka kyseinen lahja ei edes itseltä tulisi, niin saa se silti hyvän mielen toisten ollessa onnellisia :) Itse olin tosi kiitollinen mun lahjoista. Sain tuon kirkasvalolampun Aapolta, joka siis edelleen jatkaa putkeaan huikeimpana lahjojen ostajana :-DDd

Marimekon pussilakanat saatiin Aapon vanhemmilta, ja odotan kokeilua innolla! Nimittäin lakanat ovat trikoota, joka kuulostaa jännittävältä, mutta ovat ilmeisesti hyvinkin mukavat :) Mun vanhemmilta taas saatiin uudet peitot ja tyynyt, jotka tulivat siis todella tarpeeseen vanhojen ollessa jo liian kuluneita. Lisäksi sain mm. föönin, jota olin toivonut, sekä käsin virkatun rahin ihanalta ystävältä! Tulee tärkeä olo, kun toinen on nähnyt niin paljon vaivaa asian eteen, ja lahja on vielä mieluinen! Jeee :) Apin kanssa saatiin myös pari lahjakorttia, joille on aina käyttöä.

Joulupäivänä oltiin Aapon enolla viettämässä laatuaikaa sukulaisten kanssa. Saunottiin ja pelailtiin :-) Tänään ois vielä tarkotus käydä noita jouluruokia itseensä ahtamassa! Josko sit sais riittää tältä vuodelta..?

Terkuin
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3