maanantai 30. joulukuuta 2013

Hyvää Uuttavuotta!

Elossa ollaan! Postailut on jääny kiireiden vuoksi, mutta parannan tapani taas vuoden vaihtuessa ja tän hössötyksen rauhoituttua :-) Huomenna en luonnollisesti täällä ehdi enää vierailemaan, joten haluan pikaisen postauksen merkeissä toivottaa kaikille mukavaa ja rauhallista juhlintaa huomiselle ;)


Mun loppuviikkoon mahtui töitä ja juhlintaa. Perjantaina piti käydä korkkaamassa alennusmyynnit, ja illalla pääsin lentistyttöjen kanssa istumaan iltaa. Lauantaina sainkin meidän kotiin vieraiksi vanhan kunnon FAB4 -jengin, eli näitä rakkaita lapsuuden/nuoruuden ystäväisiä! Jokainen on lähtenyt hiukan eri suuntaan, mutta oli ihanaa kun vihdoin taas oltiin kaikki koossa :-) Ilta etenikin vauhdikkaasti meiltä Apollon puolelle, ja sunnuntainen työpäivä ei ihan yhtä hehkeissä tunnelmissa mennytkään x) Sain töissä kommenttia mm. että olenko kipeä. Ei, en ole vaan krapulainen ;-) Ihana viikonloppu kaikenkaikkiaan, ja huomisen kamalan työpäivän lusittuani pääsenkin juhlistamaan Uuttavuotta!! 

Yks sekopää Zarassa x)) Raitapaita tarttu mukaan!


Hame uusin löytö!! Love


Siinä pari kuvaa meidän illalta ;-) Mun söpöt höpöt tytöt!

Ajattelin laittaa kaiken mahdollisimman valmiiksi huomista varten, jotta mulla ei mee töiden jälkeen enää aikaa mihinkään turhaan. Harmittaa tuo työvuoro aivan liian paljon, joten meen tänään ajoissa nukkumaan et oisin edes pirteä huomenna töissä ja koko sitä seuraavan yön :-D

MAHTAVAA UUTTAVUOTTA KAIKILLE IHANAISILLE SINNE RUUDUN TOISELLE PUOLELLE! <3

Palaillaan jälleen vuonna 2014 ;-)
-Esma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3