tiistai 3. joulukuuta 2013

Pikkujouluja

Noniin, tiedossa siis luvattu postaus mun viikonlopun pikkujouluiluista! Perjantaina siis oli meidän lentopallojoukkueen pikkujoulut, ja sunnuntaina käytiin Aapon vanhemmilla syömässä samoissa tunnelmissa, eli ehkä se sitten lasketaan toiseks kerraksi :-D Muita pikkujouluja mulla ei varsinaisesti oo luvassakaan, paitsi torstaina se joulugaala, johon pääsen avecin roolissa mukaan.

Perjantaina illan kulku eteni kutakuinkin seuraavanlaisesti. Viideltä mentiin ensin keilaamaan porukalla, joka olikin huisin kivaa ainakin mun mielestä! En todellakaan edes muista, montako vuotta viime keilauskerrasta on aikaa, mutta kun sai taas jujusta kiinni ja alko se pallo kulkemaan niitä keiloja kohti, ni homma oli sitäki hauskempaa. Mietin jo innolla, että kukakohan suostuis tulla mun kanssa keilaamaan joku päivä :D 

Meillä oli yhteensä neljä rataa ja meidän ryhmät kullekin radalle oli arvottu. Ilmeisesti arpaonni oli kerrankin mulle suopea enkä saanu liian pahoja vastuksia, koska voitin meidän ryhmän keilauksen! Palkintona oli arpa, josta voitin kaksi euroa :--))

Keilaradoilta suunnattiin sitten meille varattuun saunatilaan, jossa oli tarkotus viettää iltaa syöden, juoden, saunoen ja pelaillen milloin mitäkin Aliasta tai vastaavaa. Ilta meni kyllä tosi äkkiä, ja mulla ainakin oli hauskaa! Mutta mitäs ois pikkujoulut ilman lahjoja x) Lahjan "teemaksi" oltiin valittu kirjain P, eli jokaisen tuli saunailtaan mennessä hankkia n. viiden euron lahja, jonka sisältö alkaa P:llä :) Pitääkö kertoa mitä ite ostin..? Kaks lasista joulupalloa pienillä söpöillä yksityiskohdilla. Ihastuin niihin ite niin paljon ja ajattelin vastaavia ripustella meille roikkumaan varmaan ikkunaan, jos vaan sais vielä siimaa jostain hankituksi.


Mun saama P-lahja oli pinnejä ja ponnareita ;) Hyvin käytännöllinen lahja, eli tykkäsin! Lisäksi, kun tämän upean "neiti apuvalmentaja" -nimikkeen tiimissä omaan, sain extralahjana aivan ihanan, Sara La Fountainin Healty kitchen -kirjan! Se onkin mun ensimmäinen kirja "tätä sarjaa" eli en yhtäkään ruokakirjaa vielä omista! Aivan huippua ja olin kyllä niin onnellinen! Katsotaan osaanko tuolta mitään laittaa ;) Varmasti tuun tännekin siis jatkossa jakamaan hyväksi toteamiani ohjeita. Kiitos vielä! :-)


Nappasin pari valokuvaa kirjasta sisältä, koska siellä on ihanasti kuvia ja värejä piristämässä! Joka kuulle on siis omia ohjeita, joulukuulle kivoja joulujuttuja, ja vaikkapa syksylle kynttälänteko-ohje! Kesään totta kai liittyy jätskintekoa, mutta todella herkullisia ruokaohjeitakin siellä tuntui olevan vaikka kuinka! :) 
Saunalta jatkettiin iltaa Apollon puolella, mutta itse jouduin jo ennen pilkkua kotiutumaan lauantaisen työvuoron takia. Kiva ilta kuitenkin takana, joten hyvin jakso töissä vaikka vähän luomia meinas painaakin :-) Sunnuntaina töiden jälkeen mentiin tosiaan Aapon vanhemmille, jälleen pikkujouluilemaan! Ihanat ruoat siellä oli taas loihdittu aikaan, ja Apin kanssa päästiin konkareina pyöräyttämään vielä joulutortut jälkkäriksi! ;) Saatiin heiltäkin ihanat, pienet pikkujoululahjat!


Alkuruoksi kala- ja mätileipiä <3<3
Jälkkäriglögiä
 
 
Yhteinen lahja oli glögiä meille, totta kai, ja viel "oikeeta merkkiä" :-D Sit Aapo sai ihanan, uusimman Muumi-mukin, ja mä Marimekon niiin söötillä kuusikuosilla varustetun tarjottimen! Kiva yllätys :)

Nyt on siis pikkujoulut juhlittu (jos tulevaa torstaita ei lasketa pikkujouluksi), ja voi alkaa valmistautumaan siihen oikeeseen jouluun ;)
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3