sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulugaala

Täällä taas! Pari päivää vedetty niin täydellä kalenterilla, ettei oo kerenny blogin puolella edes kääntymään. En viitsi kaikkea kuitenkaan samaan postaukseen ympätä, vaan avaan aikajärjestyksessä mun vapaapäivien kivoimpia juttuja! 

Torstai alkoi aika rempseesti Ikea-reissulla Vapun kanssa (joo eipä siellä tuu työn merkeissä viel tarpeeks aikaa vietettyä), ja mukaan tarttuikin pieniä juttuja kuten uudet lakanat, yhdet verhot sekä pari lampaantaljaa, jotka olivat kivasti alennuksessa! Onneks ei kaikki veronpalautusrahat vielä kadonnu tuhkatuuleen, loput säästöön ;-) 

Kun Raision suunnilta kotiuduimme, alkoikin olla jo kiire iltaan valmistautumisen kanssa. Nimittäin meillä oli luvassa ne pirskeet, joista oonkin jo pariin otteeseen vinkkaillut! Opexin joulugaala oli kyseessä, johon pääsin mukaan avecin roolissa. Teemana 20-luku ja Hercule Poirot. Tehtiin aika pähkähullu veto, sillä päätettiin, että mä pukeudun "mieheksi". En siis kirjaimellisesti, mutta en kuitenkaan mekkoon kuten muut tytöt, vaan ns. avecin asuun ;) Suorat housut ja jakku niskaan, rusetti ja hattu lisukkeeksi kuvastamaan kyseistä teemaa. Tukka silti auki, otsis toi kivasti tyttömäisyyttä pehmittämään asua, ja hiukan punaa vielä huuliin, niin meistä yhdistelmä oli täydellinen! Jonkin verran katseita kerättiin paikan päällä, mutta ne jotka idean hoksas, kehu kyllä hyväksi ;-) 

Sääli, kun ei sattunu kuviin niitä ihania, ruskeita Brogue -tyylisiä kenkiä!


Aika mukavat partyt oli, hauskaa ohjelmaa ja hyvää ruokaa & juomaa! Pääsin myös tanssittamaan Vapun lisäksi paria hänen koulukaveriaan valssin tahtiin! Ihan kivasti se miehen askeleinkin onnistu ;) Iltaa jatkettiin VPK-talolta (joka oli muuten tosi hieno mesta!) vielä Apollon puolelle, ja VIP-tiloissa fiilis olikin aika menevä! Kaiken kaikkiaan onnistunu ilta!



Sääli, kun ei mitään laadukkaampaa kuvaa illalta oo, tai edes meidän asuista, mutta ehkä pointti käy ilmi! Kivaa vaihtelua arkeen, kun sai tollasen mahiksen tuonne osallistua! :) 

Pidemmittä puheitta, hauskaa lauantaita kaikille (vai ollaankohan jo sunnuntain puolella), ja palailen toivottavasti jo huomenna itsenäisyyspäivästä kertoillen! :) 

-Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3