maanantai 3. marraskuuta 2014

Harmaus x2

Voihan tätä syksyn harmautta sentään! Se ois nyt marraskuu, kuten huomaamme... Muutama ihan kammottavaa päivää takana, siis nimenomaan sään puolesta. Päivä ei valkene ollenkaan ja vettäkin tiputtelee taivaalta. Parempi puurtaa töissä nä järkyttävät syyspäivät, muuten varmaan jumittaisin sohvalla vaan heheh... 

Lauantaina oli pyhä ja kaupat oli kiinni, joka tarkotti myös meikäläiselle vapaapäivää. Hiphip hurraa! Oltiin porukalla kaverin tupareissa, joista kuitenkin tulin vaan kotiin. Sunnuntaina nimittäin oli töitä, ja tiedossa superhyper kiirepäivä juurikin tuon edeltävän päivän kiinniolon vuoksi... Aina sama juttu :-) Pienessäkään päänsäryssä en ois varmaan tosta päivästä selvinnyt!



Tässä ois kuitenkin yks asu teille, vähän harmaa ja tummanpuhuva niinkuin sääkin. Ei tosiaan mitään kummepaa, perus vermeet joilla painelee joka päivä menemään :) Ilmat on lämmenneet taas niin paljon, että palasin takas syystakkeihin. Alla kuitenkin lämpöinen neule, jotta syksyinen tuuli ei liikaa pääse pureutumaan luihin ja ytimiin. 

Tuunailin ite hiukan noita mun vanhoja, mustia farkkuja :-D Meinasin jo kesällä leikata näistä shortsit, mutta hillitsin itseni kun tajusin oikeasti haluavani ennemmin löysällä lahkeella varustetut kulutetummat shortsit. Nyt on kuitenkin farkuissa ollut muotia vajamittainen lahje, ja samaa asiaahan ei aja taitellut lahkeet! ;) Tarkkaa hommaa. Lisäksi mun silmää on miellyttänyt juurikin viimeistelemätön lahje/helma, jolloin siis langanpätkää tulee esiin vähän sieltä täältä. Niinpä nappasin sakset käteen, muutama sentti pois lahkeiden alareunasta, ja voilá hahah!

Takki: BikBok / neule: H&M / farkut: BikBok / kengät: Nike AirMaxThea (Stadium) / laukku: Zara



Kuvaaminen alkaa tuntua taas hieman pakkopullalta ainaisen hämärän sään vuoksi. Kuvat on jatkuvasti epätarkkoja kun valoa ei riitä. Neljän jälkeen ei ole ulos enää mitään asiaa kameran kanssa heilumaan, joten saa nähdä miten tänne mitään matskua jatkossa saan :) Niitä tulevia reissuja odotellessa!! Ja kyllähän sitä valoa alkaa taas ens vuoden puolella enemmän näkymään täällä Suomessakin. Melkeen toivon lunta tänne kirkastamaan säätä?? Viimeistään heti sen jälkeen, kun oon saanu renkaat vaihdettua autoon :-D

Tsempit kaikille harmaaseen syksyyn!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3