lauantai 8. marraskuuta 2014

Hiukan kuulumisia

Heippa tyypit! 

Aika juoksee taas niin nopeaan... Aasian reissusuunnitelmat edistyy, ja suunta taitaa olla aika selvä sentään jo! Lentoja ois tarkotus laittaa ostoon ens viikolla, sitten voin paljastaa enemmän taas heheee. 

Tunteja tulee vietettyä koneella enemmän kuin tarpeeksi, lähinnä tietoa kaivellen noista kohteista ja muista tarpeellisista asioista. Monta hommaa hoidettavana, mm. uusi passi, rokotuksia tarvii ottaa iso läjä jne. Oon niin innoissani tästä mun pienestä-suuresta matkastani, askel johonkin uuteen ja jännittävään toiselle puolelle maapalloa, kuitenkin vaan pieneksi aikaa. Nyt jo kuumottaa miksen pysty olla reissunpäällä pidempään, mutta tähän rakoon se ei vaan oo mahdollista (->emoji itkee silmät päästään).

Mieli ei pysy yhtään arkisissa asioissa, joten blogikin taitaa junnata paikallaan tässä alkutalven... Töitä paiskitaan niin paljon kun jaksaa, sieltä se matkakassa sit muodostuu. Noita muitakin matkoja varten pitäis saada säästettyä vielä käyttörahaa. Aika eri asenteella kyllä jaksaa näitä harmaita päiviä Suomessa kun tietää mikä ihana sitä odottaakaan! Ihan mahtavaa, en osaa edes joulua alkaa odottaa tai muuta tulevaa :-D Kunnon alkuhuuma tästä nyt... Koitan kuitenkin välillä tulla jauhamaan jostain muustakin kuin näistä tulevista tapahtumista, jotta ette kyllästy ennen kuin edes matkaan pääsen ;) 

Useammat varmaan huomas ensilumen sataneen maahan tossa pari päivää sitten, lähti kuitenkin yhtä nopeaan kuin tulikin. Mun toiveisiin... melkein vastattiin haha!! Kesärenkaat oli vielä autossa, mutta eipä ne nastatkaan tohon räntään erityisesti pureudu ;) Nyt on kuitenkin jo talvikumit alla!

Koitan tulla jauhamaan jotain järkevää tänne tässä joku päivä! :-) Ens viikolla vaan yks vapaapäivä buuu, ja muutenkin masentavan iltapainotteinen viikko. Eiköhän joku aamupäivä löydy aikaa tällekin!

Ihanaa viikonloppua ja isänpäivää kaikille!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3