tiistai 11. marraskuuta 2014

Isänpäivä




Tällasella asustuksella oltiin isänpäivänä liikenteessä :-) Aika perussettiä, oma pointti oli, että tykkäsin noista korollisista nilkkureista hameen kanssa, ja pitkä rento neule toi vähän särmää muuten siistiin asuun. 

Vihdoin oon muuten päässy yli mun ohuiden sukkisten "kammosta", siis tiedättekö siitä, että ne näyttää jotenkin tosi mammalta kun iho kuultaa läpi... Nyt kun tollasia on näkynyt enemmän, on löytyny luotto että hyvältä näyttää kun vaan pukee ne oikeiden juttujen kanssa :-D Sopii syksyisiin asuihin tosi hyvin, talvella menee taas kunnon paksut sukkikset, jos hameen ylipäätään uskaltaa päälleen pukea ilman hypotermiaa!

Ihana aurinko tuli päiväämme piristämään!


Takki: H&M / kengät: Dinsko / laukku: H&M / paita: Zara / neuletakki: Lindex /
hame: H&M / sukkarit: Cubus / huivi: BikBok

Eilen sähläsin mun selän kanssa jotain mystistä, toisin sanoen nousin vaan autosta ja jäätävä kramppijumi alaselkään! Hyvä kun kävelemään pääsin tai yhtään kumartumaan, ei antanu taivuttaa eteen, taakse eikä sivuille... Siinä sitten painettiin hampaat irvessä se työpäivä ja itkua tihrustaen pääsin kunnialla illalla kotiin. Relaksanttia ja buranaa naamaan, mutta ei niin vaan auttanut, yöllä heräsin joka kerta kun piti liikahtaa suuntaan tai toiseen... Api joutu hierontahommiin, vaikka en nyt tiedäkään mistä tä tarkalleen johtu. Eikä tienny lääkärikään, tietenkään.

Vaikean selkähistrorian vuoksi aina sellanen pieni paniikki jyskyttää takaraivossa, että ei kai vaan välilevynpullistuma, mutta sormet ristissä toivon että menee tällä parin päivän "levolla" (=kävely, jumppailu, hieronta) ohi. Vähän ollaan parempaan menty tänään, pystyn siis sentään jo kävelemään ilman järkyttävää vihlontaa alaselässä tai sen suurempaa säteilyä pakaroihin. Liian monimutkainen ihmiskroppa, sanon minä! Foam rollerikin pääsi nurkasta pölyttymästä takaisin käyttöön, jos sais jumipakaroita auki ja sitä kautta selkään helpostusta :-) Nyt on väärä aika millekään vakavammalle, mulla ei kirjaimellisesti oo varaa siihen xD

-Essi

1 kommentti:

  1. Beautyyy, ja helmet hiukset! Ps. toivottavasti laskee selkästressiä, et todennäköisimmin siellä tapahtu joku ihan pieni revähdys lihakseen, nivelsiteeseen tai välilevy on kans yks tsäännsi. Nikama on myös voinu liukua muutaman millin suhteessa toiseen. Kävi mitä kävi, selkä on niin "fiksu" , että se suojaa sitä vaurioitunutta kohtaa ja lukitsee sen kramppiin. Joten jos se menee ohi ja ei oo alaraaja- ja säteilykipuja tai ponnistuksen yhteydessä tulevia kipuja, nii huokasu! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3