lauantai 22. helmikuuta 2014

Pätkiä päivistäni

Heissan! Päätin tulla vierailemaan täällä pikapikaa muutaman kuvan kera! Okei, aika ykstoikkoisia sellaisia, mutta jotain sentään puhelimen kätköistä viime viikolta :-)


1. Mie vaaan! Päällä uus aevan ihana farkkuliivi! :-) Tukka sellaisella puolnutturalla, joka on muuten osottautunut aika käteväksi kampaukseksi. Hiukset on ikäänkuin auki, mutta sähköisyyttä tai takkuja ei esiinny päivän päätteeksi läheskään niin paljon kuin normaalisti! Suoraan edestä tukka toki näyttää lähinnä ohuelta hiirenhännältä, mutta livenä näky on kivempi ;-) En malta muuten odottaa mun tukan "värjäysprojektia"!
2. Hullaantuja on hullantunut vuorostaan teehen. Illan teehetki - päivän kohokohta :-D Keskimmäinen vadelma-vanilja uusin bongaus Stockalta. 
3. Koirakuume puskee edelleen päälle, mutta kyseinen vastuu jännittää edelleen liikaa. Aapo lähetti yks päivä tän kuvan mulle :-) Niin totta tuo teksti!
4. Viikko sitten illallista kakkosperheeni kesken.


Anteeks! En voinu vastustaa. Kyseinen kamunen oli meillä taas kylässä pari yötä. Olin puoltoista päivää kotosalla jonkun vatsataudin poikasen kourissa, ja karvakamu piti mulle seuraa! Joten tylsyyteen, kuvia kertyi muutama x) Eläinkuvat ja eläimet ylipäätään on vaan ylihellyyttäviä mun mielestä! Viimeinen kuva nauratti niin paljon :-D Yritin kirjottaa postausta, mutta eihän siitä mitään meinannu tulla, kun hän nojas nukkuessaan mun käteen painollaan niin, että jos oisin kättä yhtään siirtäny ni hän ois tipahtanu sylistä kokonaan!


Olympialaisia on tullut jonkin verran seurattua, mutta en voi sille mitään että inhoan jääkiekkoa. En vaan kestä katsoa kyseistä lajia. Syitä on useita, enkä nyt viitsi lähteä niitä tässä erottelemaan, mutta aika ylpeä olin kun jaksoin/pystyin katsomaan Suomi-Ruotsi -pelistä puolet :-DDD Vaihdoin kanavan kakkoselle juuri sopivasti ennen ekaa maalia, joten en ollut edes missannut mitään heheh..! Tässä siis kuva meidän "kisakatsomosta" XD Kirjoittelin kuitenkin tuossa samalla, jotta ei tarvinnut liian intensiivisesti telkkua seurailla ;-)

Tällainen rennompi fiilis-postaus tällä kertaa! Tänään aion vaan nauttia olostani kotona tsillaillen. Telkkua ja sipsiä, sekä aikaisin nukkumaan ja huomenna töihin hakemaan tuplapalkka tililleni x)

Ihanaa lauantaita jokaiselle!
-Esma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3