tiistai 13. elokuuta 2013

Lops Open

Heyhey,

täällä taas! Lauantaina tosiaan oli tiedossa mahtavaa menoa, kun oltiin lähdössä lentopallojoukkueen kanssa Loimaalle futisturnaukseen, Lops Openiin! Oltiin siellä myös viime vuonna, ja voitettiin koko setti :D Huikeeta... Tänä vuonna mukana oli viel pari uutta vahvistusta jotka tohon lentisjoukkueeseen on ens kaudeksi mukaan tulossa, ja molemmilla on vahva futistausta ;) Ei haitannu yhtään. Rennosti silti lähdettiin pelailemaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa yhdessä! 

Olin siis viime vuonnakin katsojan roolissa vaan mukana, kun nilkka oli kesällä leikattu eikä ois vielä kestänyt noin kovaa urheilua ;) Tänä vuonna sama homma selän takia, kun en mitään rajua enää saa harrastaa. Ei kuitenkaan menoa haitannut, mulla oli erittäin hauskaa silti ;)

Eka peli alkoi aamulla jo yhdeksältä, joten lähtö Turusta koitti 7.30... Huh x) Pelin kesto oli tosiaan vain 20min, ja voitettiin se heti hienosti 3-0! Tämän jälkeen mieltä vähän latisti kun kuultiin, että meitä odottaa kuuden tunnin tauko peleistä?! Hienosti taas järjestetty, toki joukkueita oli paljon paikalla jne, mutta toki oltais voitu vähän miettiä myös sitä että tultiin Turusta saakka (kaikki muut loimaalaisia tai lähiseudulta). No, kyllähän se aika siinä sitten kului, käytiin Ricossa syömässä ja katsottiin muiden pelejä jne :)
Voitettiin seuraavakin peli 3-0, ja edessä oli enää yksi peli ennen mahdollista finaalipeliä. Sieltäkin irtosi loistava voitto, hmm olikos se nyt 2-0! Eli finaalissa oltiin! Viime vuonna tais olla finaalipeli 0-0, jonka jälkeen koitti rankkarikisa. Huh oli niiiin jännittävää.
Tänä vuonna siis toivoin finaalipelistä vähän selvempää ottelua, ettei rankuille saakka olis tarvinut mennä. Mutta toisin kävi, 1-1 pelin jälkeen päädyttiin tosiaan rankkareille, mutta onneks tytöt seivas tilanteen hienosti ja voitto kotiin!! JEEEE! Olin niin happy et melkee itku tuli x)Kuvassa myös meidän huikea kannustusjoukkomme


Huippuu! Osa meistä jäi Loimaalle juhlistamaan voittoa, ja "tuhlaamaan" Suvin rajaheittokilpailussa voittaman 100e lahjakortin Seurahuoneelle! Huikeeta! Itellä oli kuitenki sunnuntaina aamupäivällä jo töitä niin en pystyny sinne jäämään.. Joten mulla illan tarkoitus oli suunnata Turussa kaverin 22-vuotis synttäreille, mutta oltiin Vapun kanssa meillä vasta klo 21.45 ja kaverit sano lähtevänsä juhlapaikasta jo klo 23 :( Joten oltais keretty paikalla olemaan noin vartin verran, ni päätettiin sitten skipata syndet ja lähteä kahdestaan baanalle pitkästä aikaa! Aloteltiin jonkin aikaa meillä, jonka jälkeen suunnattiin jokirantaan moikkaamaan Aapoa ja hänen kavereita, ja sieltä sitten Monkeyyn apinoimaan x) Kolmen maissa tultiin kotiin nukkumaan, kun molemmilla oli tiedossa töitä seuraavana päivänä. 
Tässä vielä pari kuvaa mun puhelimesta:

Välillä tuli vettäkin Lopsissa..

Tshih ostin meille tällaset kun vahingossa löysin kaupasta :)
Mun uus hame tositoimissa :)


Jee! Sunnuntaina illalla mentiin Aapon kanssa taas heidän vanhemmille syömään, tällä kertaa he teki siinä ihanassa vartaassa naudan paahtopaistia! Namiiii miten herkkua!

Ens kerralla ajattelin kertoa vähän mun selän kuntoutuksesta. Pysykääs kuulolla ;)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3