keskiviikko 7. elokuuta 2013

Long time no see

Moi taas!

Huh, viikko siinä vierähti ennen kun taas pääsin kunnolla koneen ääreen! Paljon on tapahtunut, koitan silti pitää tekstin "kevyenä" luettavana, ja kerron ensin niistä mun ihanista tilauksista, jotka saapuivat vihdoin mamin luo <3

Ensinnäkin, RayBanit, joita olen himoinnut jo pari kesää! Clubmaster -malli on kyseessä, enkä tajua miksen ole niitä jo ajat sitten ostanut. Hintaa toki löytyy, mutta ovat niin ajattomat ja laadukkaat, että takuulla maksavat itsensä takaisin :)
Kaupoista olivat joka puolelta loppu, joten tilasin "heidät" osoitteesta www.sunglasses-shop.fi. Sävyäkin mietin kauan, siitä rusehtavasta kilpikonnakuviosta tykkään todella, mut oisko mustat ajattomammat? Kilppareihin kuitenkin päädyin, ja tässä pari kuvaaNäätte heidät varmasti pian tositoimissa ;)


Ja sitten toinen hankinta, tai hankinnat ;) Kaverin kanssa tilattiin Hollisterilta Abercrombie&Fitchin vaatteita! Itse tilasin kahdet kolitsihousut ja yhden hupparin. Toiset kollarit eivät olleet hyvät, ja koitan myydä niitä nyt parille tutulle, jolle voisivat sopia :)
Tässä kuitenkin muista mun vaatteista kuvat   
 
 VIELÄ pakko kertoa yks juttu. Aloin tosiaan viime postauksen jälkeen lukemaan hehkuttamaani Fifty Shades of Grey -kirjaa, ja luin sen viidessä päivässä loppuun, koska koukutuin niin pahasti :D Oli todella hyvä, ja vähän erilainen kuin mitä yleensä luen. Nyt oon jo kakkososan kimpussa, josta sitten kuulette myöhemmin ;) Jee!

Veikkaanpa, että teen toisen postauksen perään, koska haluan laittaa vähän ihania kuvia meidän grilli-illasta lauantailta!

-Esma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3