perjantai 6. kesäkuuta 2014

REISSUUN!

Tämä tyttö ei nyt meinaa pysyä pöksyissään.. oon vaan niin innoissani. Mun ja kolmen muun tyttösen reissupläänit alkaa olla jotakuinkin selvillä, tai no, selvillä taitaa olla hieman liioiteltua, mutta sanotaanko että varmaa! Lennot määränpäähän on jo ostettu, ja eka majoitus varattu. Enää ei ole paluuta, enkä sitä kyllä toivoiskaan ;)

Mua on kuumottanu koko talven lähteä edes pidennetylle viikonloppulomalle ihan mihin vaan. Kuten sanottua, rakastan lämpöä ja kauniita maisemia palmuista vanhoihin rakennuksiin. Aika kaikkiruokainen oon ton matkustamisen suhteen - toki kaikilla varmaan löytyy niitä haavekaupunkeja mihin haluis todella kovasti, kuten myös mulla. Aapoa oon jatkuvasti kinunut matkaseuraksi, mutta pääsykoepuuhat ja heti niiden jälkeen alkaneet työt eivät tietenkään ole antaneet periksi. Onneksi vähän kuin sattumalta hyvä kaverini pyöritteli päässään reissua Euroopan sisällä, ja "siitä kaikki sitten alkoi".

Meksiko 2011

Meksiko 2011

Suunnitelmissa ois opetella surffaamaan, joten se määritteli sijaintia jonkin verran. Portugali kiinnosti tyttöjä, ja vaikka oon siellä käynyt, kohde on nyt eri, joten paljon uutta varmasti mullekin! Lennot on siis ostettu Lissaboniin, josta matka jatkuu noin 45km Ericeiraan, kuuleman ja googlen mukaan yhteen Euroopan parhaista surffipaikoista. Siellä meille on varattuna hostellista viideksi yöksi dormi, johon mahtuu 8henkilöä, eli neljä meidän lisäksi. Mukavaa rantaelämää siis tiedossa, vaikka märkäpuvut päällä ei ruskettumaan pääsekään :-D

Portugal, Algarve 2007

Portugal 2007

Ericeirasta matkan ois tarkotus jatkua pariksi päiväksi Lissaboniin, jotta ehditään sitäkin kaupunkia nähdä. Kuvissa näyttää ainakin todella kauniilta ja mielenkiintoiselta paikalta, joten pari päivää on varmasti enemmän kuin täynnä toimintaa :) Siellä ois tarkoitus vaihtaa lainelautailu vähän toisenlaiseen jännittävyyteen, nimittäin sohvasurffaukseen, eli ideana ois yöpyä Lissabonissa jonkun luona. Selvittelyn alla on, suostuuko joku majoittamaan neljä (kaunista, kilttiä jne) tyttöä luokseen vai joudutaanko jakamaan porukka kahtia öiden ajaksi. Lissabonista sitten yksi tytöistä joutuu suuntaamaan takaisin Suomeen, kun me muut matkataan about 1000km itään, Espanjan puolelle Barcelonaan!

Portugal 2007

Myös Espanja on mulle tuttu maa, ja siellä on hmm.. ainakin neljä kertaa tullut käytyä. Barcelona on kuitenkin uusi kohde, ja oon kuullut siitä paljon hyvää. Kiinnostaa siis nähdä mitä tämä kaupunki- ja rantaloman yhdistävä kaupunki pitää sisällään! Aikaa meillä ei tuolla ole kuin kolme päivää, jonka jälkeen viimeiset kaksi tyttöä suuntaavaan jatkamaan ihanaa roadtripiään kohti Italiaa, ja itse lennän kateellisena Suomeen ;) Ei vaan, oishan mullakin tavallaan mahdollisuus siitä vielä jatkaa eteenpäin, mutta rahavarat uhkaavat loppua, ja lisäksi haluaisin ehtiä tosta kolmen viikon kesälomanpätkästä viettämään aikaa Turussakin. Turku on kuitenkin paras kesäkaupunki, ja Ruisrockiin on totta kai päästävä haha :D Hetken vielä punnitsen uskaltaisinko jäädä päiväksi yksin Barcelonaan kun tytöt jatkavat matkaa, koska paluulentoa en ole vielä ostanut. Se kuitenkin tarkottaisi kahta yötä yksin siellä, kun lentoja ei kulje iltaisin Suomeen.. Voi olla että tulis äkkiä ikävä kotiin x)) Majoitusta meillä ei vielä ole, mutta samalla hostelli/sohvasurffi -linjalla ois tarkotus mennä..! "Mahdollisimman halvalla" on meidän matkan motto hehe! Niin jännittävää kokea vähän erilaista reissailua!

Eli koskas tämä reissu sitten käynnistyy..? Lähtö koittaa kahdella tytöllä juhannuslauantaina, mutta koska itselle juhannus on lempparijuhla, enkä siitä kokonaan halunnut luopua edes tänä vuonna, minä ja Reetta lähdemme matkaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä! Mulla on siis perjantai ja lauantai aikaa temmeltää juhannuskuvioissa, ja suoraan mökiltä sitten Helsinki-Vantaalle odottelemaan sunnuntaiaamuna klo 5.30 starttaavaa konetta!! Voi apua ;) Mutta aikaeron takia ollaan kuitenkin Lissabonissa jo 8.25 sunnuntaina, joten on kiva että siinäkin on sitten koko päivä aikaa :) Ja koska meillä on suora lento, ollaan kaikki about samoihin aikoihin perillä Lissabonissa haha! Eli n. KAKSI VIIKKOA enää lähtöön!! Ja näillä näkymin mun matka tulee kestämään 11 päivää wipiiihh!!!! Kevyt huuma..

Portugal 2007

Miltäs kuulostaa..? Onko ihmisillä kokemuksia Ericeira/Lissabon/Barcelona -matkailusta? Vinkkejä saa heitellä esim. noiden avointen yöpaikkojen, surffauksen, ja tietenkin halpojen ruokapaikkojen suhteen! Mitkä on Lissabonin ja Barcelonan pakko nähdä/kokea -paikkoja..? :) 

Terkuin
Essi
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3