keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lauantain huumaa

Yleensä viikonloput tietävät mulle töitä, joten mua harvoin koskevat mitkään viikonlopun odotukset sen kummemmin. Joskus on kuitenkin kivaa ohjelmaa tiedossa, ja silloin kannattaa viikonloppua odottaa töistä huolimatta!


Naantali

Pari typyy <3

Meillä oli viime lauantaina erityisen hiljaista töissä, asiakkaita ei ollu nimeksikään mutta meitä työntekijöitä senkin edestä :-D Hoidin ensin pari hommaa, jonka jälkeen sain luvan lähteä kotiin! Päivä olikin tosi aurinkoinen, joten nautiskelin pari tuntia parvekkeella ennen iltarientoja. Meillä oli siis tiedossa työpaikan virkistyspäivä, ja menimme Rudofina -laivalla kolmen tunnin risteilylle Naantaliin ja takaisin! Saatiin laivalla mun makuun tosi hyvää ruokaa (superherkkukaloja namnam) ja pari annosta alkoholia Ikean piikkiin x) Näköalat oli muuten upeat, ja harmitti etten kameraa jaksanut raahata mukaan.. 

Naikkoset!

Muutama muu työkamu
Jotku jatkoivat iltaa Rudolfinalta yhdessä eteenpäin, mutta mä siirryin toiseen porukkaan, ja menin moikkailemaan toisia tyyppejä kaverin tupareihin! Siirryttiin sieltä jokilaiva Donnaan, jossa vierähtikin muutama tunti aika äkkiseltään, jonka jälkeen siirryin kotiin nukkumaan! Jokilaivat on kesällä tosi yes, mutta baarit ei niinkään houkuttele.. Ja olikin järkiratkaisu lähteä edes kohtuuajoissa kotiin, sillä sunnuntaina oli taas serkun valmistujaiset. 

Viimeinen kuva on mun lemppari, kesällä Turku on ihan parasta :) Kun oli vielä kivan lämmin viikonloppu, oli porukkaa huisisti liikkeellä, ja meno on hiukan eri kuin talvisin haha!

Jokirantaa

Kesäyö Turussa <3
Terkuin
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3