maanantai 16. kesäkuuta 2014

Picnic

Moikat taas! Ihana viikonloppuvapaa on ohi ja vielä hetkeksi joudun palaamaan töihin ennen lomaa 8-) Tänään oli onneksi rento päivä 8,5h koulutuksen merkeissä. Lauantaina oltiin tosiaan yksissä rippijuhlissa, lisäksi näin pitkästä aikaa yhtä mun vanhimmista ystäväisistäni, ja extemporena lähdin loppuillaksi vielä parin työkamun kanssa jokilaivoille yksille! "Kiireinen" mutta sitäkin kivempi päivä! Ja olin jo ihan lomafiiliksissä?! :-D

Rento oli myös sunnuntai, kun pitkästä aikaa oli hyvä sää ja sain Aapon lähtemään mun kanssa ulos aurinkoon! Kaveri ei tosiaan samanlainen auringonpalvoja ole kun meikäläinen, mutta koska meillä ei ollut edes aamupalatarvikkeita kotona, päätettiin hakea ns. picnic- tarvikkeet kaupasta ja suunnata puistoon herkuttelemaan :)
Vaikka mitä tarttui kaupasta mukaan eikä todellakaan jaksettu kaikkea syödä, mut eipä se tainnu tarkotuskaan olla x) Ja alehaukkoina bongattiin kanasalaatit -30% lapulla varustettuina, joten nehän tarttui lounashengessä mukaan!


Aapo oli ihan varma että palaa täysin, joten siellä hän on mun paita naaman päällä hhaaha :):) Mutta hauska aamupäivä! Lisää näitä! Illalla käytiin jo valmistelemassa juhannusta mökillä, vietiin patjat sinne ja siivoiltiin vähän, iiiikks siihenkin enää muutama hassu päivä aikaa! Tulee niiin kivaaaa :-)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3