keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pakkailua

Meidän reissu häämöttää ihan kulman takana jo!! Pari päivää oon koittanut suunnitella mitä oikeesti tarviin mukaan, ja eilen koonnu hiukan kamoja kasaan. Juhannus on tossa välissä vähän sekottamassa mun päätä kun pitää samaan aikaan pakata kahteen paikkaan, mutta eiköhän se tästä! Lähden tosiaan lentokentälle suoraan juhannusriennoista hahah! Voi apua ;) Tässä muutama pakkailukuva :-)

Kaks rinkkavaihtoehtoa.. Päädyin ekaan, vaaleammansiniseen bägiin sen käytännöllisyyden vuoksi :) Se on myös palvellut muutamia muita reppureissaajia matkoillaan, joten taitaa olla uskollinen rinkka.

Mitäs sitä sit tarvii mukaan..? Kelit eivät kovin helteisiltä Portugalissakaan vaikuta, joten toppien lisäksi tarttuu kyllä paljon lämmikettä mukaan (ja tällä en tarkoita alkoholia)!!


Pari lätsää ofc :-)

"aribiksut" ja "surffibiksut" hahhah! Mä en jaksa lähteä taiteilemaan sen laudan päälle bandeau-bikineissä, joten uikkarimatskua oleva urheilutoppi ja tukeva alaosa saavat palvella sporttisempaa biksuvirkaa reissulla!

Lämpöinen neule, ohuempi kesäneule ja tottakai yks kollaripaita!

Kenkämietintää... Rantaläpyt pakko olla, mutta myös rennot tennarit. Kumman parin sitä vaan ottais?!

Yks fiiliskuva :-) Ostin jopa uuden aurinkorasvan, vedenkestävän sellasen!

Sellaisia tunnelmia täällä päässä! Tämä päivä menee juhannus- ja reissujuttuja hoitaessa, ja saan onneks kamunkin kylään ettei mee ihan stressailuks. Monta hommaa vielä edessä, sekä huomenna viiminen työpäivä ennen lomaa <3 Voiko paremmin mennä.. Loma alkaa heti huipulla juhannuksella, ja siitä suoraan 1,5 viikoksi Portugaliin ja Espanjaan! Wooppaa :)

Koitan vielä huomenna ehtiä pistäytymään täällä sanomassa heipat!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3