torstai 30. tammikuuta 2014

Uutta ja vanhaa


Noniiiin, siinä se nyt on. Jälleen uusi laukku. Lupasin itelleni, etten ostais uusia vähään aikaan, mutta jos laukku jollaisesta on haaveillut kauan, kävelee vastaan! Mitä voi tehdä.. No ostaa sen. Vastaavan kokosia ja mallisia laukkuja oon nähny aikaisemmin vaan kalliilta merkeiltä, joihin ei tietenkään oo ollut varaa. Tämä irtosi onneksi aika edullisesti. Saman muotoinen laukku suuremmassa koossa mulla on jo vaaleanpunaisena, ja oon tykänny siitä paljon. Tästä tulee varmasti yhtä pitkäaikainen ystävä mulle ;-)

Samaan jamaan paljastan muitakin shopaholicin tekemiä löydöksiä. Näille ei mitään akuuttia tarvetta myöskään ollut, mutta jos tekee huikeita löydöksiä niin onko vaihtoehtoja :-D Ja housuille nyt aina on käyttöä! Toiset ovat (jälleen..) vaaleat revityt farkut. Lähinnä kevättä varten :-) Tykästyin näihin todella, ja hintaa oli kymmenen euroa. Aika naurettavan halvat.Ja eilen bongasin vielä toisetkin farkut. Jep, monet pitää turhamaisena, mutta oon oikeesti koko talven koittanu ettii perusfarkkuja. Luottofarkkuja. Sillon ku ei keksi mitään päällepantavaa, haluu ihan perus asun ylleen, tarvii just tällasia housuja. Ihan tavalliset, kauniin siniset pillifarkut. Näilläkin oli hintaa 10e, joten olihan nekin sitte pakko napata mukaan... Huoh. Ja mun piti säästää. Nyt menee kyllä rahapussin nyörit kiinni, enkä käy kaupoilla ollenkaan ;-)


Tarkotus ois viedä kirpputorille tavaraa helmi-maaliskuussa. Mulla on hirveesti vaatteita, laukkuja ja kenkiäkin, joista haluan eroon. Tällä vauhdilla kun ostelee tavaraa niin sitä alkaa pursuilla kaapeista ulos aika äkkiä ;-) On paljon hyväkuntoista, käytettyä tavaraa, ja jonkin verran myös kerran-kaksi käytettyjä vaatteita/kenkiä. Niistä sais varmaan ihan kivat rahat yhteensä kun kaiken veisi myytäväksi. Ja mikä tärkeintä, pääsis vaan eroon niistä ja sais kaappeihin taas jonkunmoisen järjestyksen x)

Selasin tänään pari kaappia läpi, ja kiertoon lähteviä paitoja löytyi aika lailla. Housujakin oli parit liikaa (vaikka ennen en oo housuja rohmunnut? Yksillä farkuilla menty pari vuotta kerrallaan :-D) sekä ylimääräisiä urheiluvaatteita, joista sais varmaan hiukan taskurahaa. Pari takkiakin olis laittaa myyntiin. Nyt kun sais vaan aikaiseksi kerätä kaikki kamat kasaan ja varata paikka kirpparilta :-)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3