lauantai 11. tammikuuta 2014

My lashes

En tiedä onko joku kyennyt havaitsemaan joistain kuvista mun ripsien muuttunutta tilannetta? Mulla oli siis 1,5 vuotta ripsienpidennykset, joista kyllä tykkäsin paljon. Meikkaan tosi vähän, joten oli helppoa herätä sängystä puoliksi valmiina lähtöön minne vaan! Ja oon myös liian huono pesemään meikkejä illalla pois, joten kun ei sitä meikkiä ollut, ei kasvojen pesukaan ollut aina niiiin pakollinen.

Joitain kuukausia sitten mua alko tosissaan ärsyttämään noi ripset. Ne meni jatkuvasti ristiin ja rastiin toistensa päälle, ja turhautuneena aloin vähän repimäänkin niitä. Huollossa käydessäni päätin lyhennyttää ripsien pituutta 2mm, joka hieman auttoikin pitämään ne siistimpinä. Silti halusin päästä niistä eroon, vaikka rahaa ne eivät paljoa maksaneetkaan ihanaisen ystävän takia. 

Jännitti kuitenkin, miltä mun omat ripset näyttäisi tän puolentoista vuoden jäljiltä. Jonkin verran liikkuu juttuja, että noi pidennykset vahingoittaa omia räpsyjä, ja joillain ollut se kaks karvaa päässä pidennysten jälkeen. En ollut juttuihin uskonut, mutta epäilytti silti miltä mun omat ripset näyttäis jo ihan niiden "mitättömyyden" takia verrattuna pidennyksiin :-D

Tässä ripset näyttää tosi hyviltä, kuten myös rusketus.. Huulien väriä ei edes erota :D

En täysin ollut tehnyt päätöstä, koska räpsyttimistä luopuisin. Äkkiä kuitenkin huomasin toisessa silmässä olevan sen about 15 pidennystä, toisessa ehkä puolet siitä :-D Joten siinä se päätös taisi tulla, että nyt on menoa. Helpompaahan se ois ehkä kesällä ollut kuin talven pimeydessä, kun muutenkin näyttää kalpealta ja harmaalta ja mitättömältä, eikä naamaan saa eloa tekemälläkään :-D Jep, mä kuitenkin päätin joulukuun olevan oikea kuukausi luopumiselle heheh..

Rehellisesti sanottuna en huomaa mun ripsissä suurtakaan eroa siihen, mitä ne oli ennen pidennyksiä. Ripset on ehkä hieman ohuemmat kuin ennen, mutta vahvistuvat varmaan hetkessä. Pituudessa, määrässä tms en huomaa eroa. Musta on ollut jopa hauska olla ilman ripsaria, vaikka näytänkin kamalalta, mutta jotenkin virkistävän naturelli olo. Ja voi hieroa silmiä koska vaan!!!!!! Ja pestä naaman huoletta millä tavalla vaan!!!! Kaks suurinta juttua. Ainiin kolmaskin, voi nukkua vaikka naamallaan ilman ongelmaa :-)

Meitsi omilla ripsilläni ensin ilman meikkiä, ja toisessa (vähäisen) ripsarin kanssa taivutuksen jälkeen

Päädyin kuitenkin ostamaan ripsiä vahventavaa seerumia Stockalta (on myös tässä kuussa tarjouksessa!) Oon käyttänyt sitä 1-3 kertaa päivässä, joten saa nähdä tuleeko näkyviä tuloksia :-D Luin sisältöä, ja kyllähän se vähän "hömpältä" kuulostaa, mutta kai kaikkea voi koittaa! Toinen juttu mitä myöhemmin ajattelin huvin vuoksi testata, on risiiniöljy. Joku ehkä tietääkin, että kyseistä ainetta käytetään mm. suolen puhdistamiseen, mutta ulkomailla on ollut kova buumi tämän käyttämiseen ripsissä ja hiuksissa, auttaen niiden kasvussa. Pullo maksaa apteekista vain muutaman euron, joten sellainenkin löytyy jo kotoa ;-) Pidätte mua ehkä tärähtäneenä, mutta kyllähän luonnollisen kauniit, pitkät ja vahvat ripset ovat lähes jokaisen naisen unelma! Ei muuta kun testailemaan! Katsotaan mitä tulee vai tuleeko mitään ;-) Uskon haluavani pidennykset vielä joskus, mutta ainakin kesän yli aion olla ilman. Kun kasvoihin saa väriä, tulee yleisilmeestä freshimpi ilman räpsyttimiäkin!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3