tiistai 7. tammikuuta 2014

Vuoden viimeiset asukuvat

Hello! Viikonloppuun mahtui lähinnä kahta asiaa. Töitä, ja kotona aktiviteettia erään eläimen muodossa ;-) En viittinyt siis konetta avatakaan, kun saatiin meille pariksi yöksi kisu hoitoon ja oli ihana päästä touhuamaan pennun kanssa! Puhelimeen tuli tallennettua huikeita videoklippejä leikeistä ja muista aivotuksista, lisäksi napsisin muita satunnaisia valokuvia mm. hänen retkottaessaan sohvalla meidän päällä tai välissä :-)

 
Vaatekaappiin kiipeäminen kiinnosti, samoin jääkaappi ja sen sisältö (leikkelepaketti..)

Viime vuoden puolelta on yhdet asukuvat vielä julkaisematta! Ajattelin änkeä ne nyt tähän samaan postaukseen, jotta saadaan ne vihdoin alta pois. Liian monta keskeneräistä postausta viel viime vuodelta, jotka haluaisin saada viimeisteltyä ja julkaistua, että vihdoin pääsisin kokonaan siirtymään vuoteen 2014 ;) Tässä kuitenkin tätä mun rentoa lookia, joka ei sisällä mitään ihmeitä :-) Olkaatte hyvät!Kai sitä nyt vähän piti päästä hassuttelemaan
 


Tuolta Portsasta löytyy kivoja kuvauspaikkoja vaikka millä mitalla! Siellä on noita sähkökaappeja (?) maalauksilla varustettuina tosi paljon, aika hauska piristys perus katukuvaan mun mielestä :-) Päätin sitten kiivetä yhden päälle, ja tulihan näistä omalla tavallaan ihan hauskoja kuvia.

Oon vähän kipeä täl hetkellä, joten ajattelin tän vapaapäivän lepäillä kotosalla. Jos sais vaikka työstettyä noita postauksia ja pääsis taas johonkin rytmiin niiden suhteen :-) Huomenna ois heti työpäivä, saa nähdä paraneeko olo tästä. 

Lupaan kuitenkin palailla heti huomenissa! 
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3