maanantai 20. lokakuuta 2014

Kolmenkympin villakangastakki

Yep, takki kolmellakympillä, ja vielä villakankainen sellainen. Näitä on nyt ainaki blogeissa näkynyt yhdellä sun toisella, heh... Itse tein kompromissin, kun löysin mun ihanan mustan trenssini (KLIK!), joten päätin tinkiä uuden villakangastakin ostossa. Niinpä löysin tämän ihanuuden tuohon hintaan - not a bad deal at all! Noi laatikkomalliset isohkot takit on nyt niin kivoja! 

Joku muistaa varmaan mun viininpunaisen villakangastakin (KLIK!) alkukeväältä? Sen, jonka H&M:n alesta 18 eurolla ostin.. Tykkään siitä ihan hirveesti, ja sitä tulikin pidettyä ahkerasti varsin lämpöisen lopputalven takia... Nyt mulla oli hakusessa tuon kauluksettoman version kaveriksi leveillä kauluksilla varustettu harmaa ja vähän pidempi takki! Ihan varma en ollut, haluanko meleeratun vaiko tasavärisen, mutta tuo hinta ratkaisi mun pulman heti..! Em. rinnalla tämä taitaa olla ens kuun käytetyin takki, ellei paukkupakkaset tee ennenaikaisesti tuloaan.Muuten aika yksinkertaisilla vaatteilla on tämä syksy menty. Ja tullaan talvikin menemään... Samat peruspaidat ja -neuleet tulee näkymään päällä kerta toisensa jälkeen, ei talvella oo sellanen olo, että jaksais panostaa mihinkään erityiseen. Vähän eri materiaaleja, mutta yksinkertaiset muodot, ja värit maanläheisiä. Harmaa on kyllä vienyt mun sydämen - kaikissa eri sävyissä! Mustaan oon koittanut totutella, tässäkin puin mustat sukkahousut mustan hameen kaveriksi. Ennen en ois ikinä tehnyt näin :-D Miettikää... Tuo harmaa pidempi neule on muuten ihan lemppari!! Käy kaikkiin asuihin ja on täydellisen pehmeä.


Takki: H&M / neule: Lindex / raitapaita: BikBok / hame: H&M /
sukkarit: H&M / kengät: Nike AirMaxThea (Stadium) / laukku: äitin vanha

Kauhea ahdistus kun kuvissakin näkyy keskellä päivää toi harmaus?! Siis päivä ei valkene kunnolla ollenkaan, ja varsinkin nyt kun kaivoin tähän tekstiin ton toisen linkin aiemmista postauksesta ja näin niitä ihania alkukevään kuvia... Voi jumpe, mieletön auringonpaiste ja kirkas ilma... Buu, en tykkää tästä tulevasta talvesta jos se aikoo olla yhtä synkkä kuin edeltäjänsä.

Ja käääk yks juttu vielä, en malta odottaa... toivon, että pian saan kertoa teille kivoja uutisia! Jännittää, enkä uskalla vielä kellekään puhua mitään. Muuten tuntuu, ettei kivat asiat tapahdukaan x) Pakko kuitenkin vähän hypettää... Sormet nyt ristissäää... 

Terkuin
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3