sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Bunkkereilla

Ihanaa sunnuntaita! Tällä likalla on vapaapäivä, eikä edes krapulaa kun lauantai-ilta tuli vietettyä kotisoffalla leffan ääressä ;-) Tänään pääsen taas ilokseni katsomaan ihanien kamujen lentopallopeliä Raisioon, sekä kiikutan mun vanhoja vaatteita ympäri kaupunkia :'D

Yks päivä siis päätin, että seuraavana vapaapäivänäni kerään kaapeista lähes kaiken viimeisen vuoden aikana käyttämättömäksi jääneen materian ja vien kirppikselle, kun sopivanhintaisen pöydän löydän. No, siellä oli niin superkivoja yksilöitä, osa käyttämättömiä tai oikeasti max kolme kertaa käytettyjä, että laitoin parhaita Facebookiin myyntiin (ihan vaan omaan profiiliini), ja kaikki vietiin melkein käsistä! Lisäksi vein kaksi kassillista muita vanhempia vaatteitani töihin, ja pari työkaveria osti kasat vaatteita tyttärilleen - ne rätit muuten vietiin kirjaimellisesti käsistä :-D Aapon mielestä taitaa olla käsittämätöntä että voi omistaa vaatteita, joita ei ole kertaakaan käyttänyt, mutta ongelma on se, että mun tyyli muuttuu kokoajan, eikä vaan tuu mitään silkkipaitoja tai muitakaan siistejä toppeja laitettua edes baariin tai teatteriin päälle? Ei vaan tunnu omalta, varsinkaan jos kuosi ei ole just in :-D Parempi siis myydä parempiin koteihin, ja niitä onneks löytyi! Eikä mulla yleensä jää käyttämättömäksi mitään vaatteita, nämäkin oli kaapissa odotelleet jo pari vuotta haha! 

Omasta mielestäni myin kaiken tosi edullisesti, mutta oon silti saanut jo kivasti taskurahaa ja oikeastaan kuitannut tällä sivubisneksellä tammikuussa tulevan lomanpätkän Puolaan haha! Enkä ole siis vielä päässyt sinne kirppiksellekään saakka... Odottelen, jos tulisi joku tarjous yhdelle kirpparille, en haluais että tavaroista menee ainakaan provikkaa. Onhan tä työlästä, mutta intoudun silti aina siitä hetkellisestä puuhastelusta tietyn prokkiksen parissa! 
Sitten vähän lisää tekstiä vaatteiden maailmasta. Nimittäin liittyen näihin viikko sitten otettuihin, kivoihin asukuviin Itäharjulta. Tä paikka on aivan upea, varsinkin nyt syksyllä! Kunnon huuma, aurinko oli vielä just laskemassa niin saatiin kultaista valoakin pilvipeitteen raosta. 

Olin keväästä saakka pohtinut tollaisen pitkän trenssin ostoa. Mua oikeastaan kauhistuttaa sana trenssi, sillä mulla tulee siitä väkisin mieleen beige, pepun päälle yltävä semipiukka, kahdessa rivissä ruskeita nappeja oleva takki. Aivan liian klassinen mun makuun... No joka tapauksessa, näitä vastaavia olin H&M:llä nähnyt, mutten jotenkaan uskaltanut ostaa. Beige ois tällasessa pitkässä takissa ollut jopa todella kiva väri, mutta se H&M:n takki oli jotenkin kauhean ohutkin. Nyt syksyllä törmäsin onneksi BikBokissa tähän takkiin, jossa on sisällä vuorikin, joten menee helposti vielä näillä keleillä!! Värinä musta mietitytti ensin, mutta uskalsin sen lopulta ostaa, sillä enhän mä paljon muuta mustaa kuitenkaan omista. Huiveilla ja eri kengillä tätä saa elävöitettyä aika kivasti. Lisäksi päällä oli superhauska, Lindexiltä löytämäni tummanharmaa paita. Ihastuin jo kesällä kaikkiin saumattomiin vaatteisiin, ja yks sellainen toppi mulla jo onkin ( KLIK! ). Tämä paita on kohtalaisen paksu, villaa sisältävä yksilö, joten se on myös yllättävän lämmin päällä! Malli on just sellainen mistä nyt tykkään, ja tuo saumattomuus on todella kiva yksityiskohta jos voi sanoa asiasta, jota ei ole?! :-D Niin, ja laukku on se Tallinnasta ostamani kohtalolaukku. Love it :)Joo-o, paljon tekstiä, vähän asiaa, mutta olin innoissani näistä kuvista ja vaatteistani! Ainiin, tukastakin on napsastu kuolleet latvat vege, näyttää taas terveiltä ja ihanan tasaisilta. Nyt lähden viemään muutamaa paitaa yhdelle kamuselle, kuullaan taas ;-)

-Essi

4 kommenttia:

 1. Woppaa kui hienoja kuvia! Treellä ois kirppis mistä saa erotuksen takas jos myydyistä ei saa vuokrahintaa kasaan���� ja halvasta vuokrahinnasta sai viel opiskelija-alen! How about some business haha t. Kartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti! No sehän ois huikee bisnes tänne Turkuunkin x) Tai ainakaan en oo kuullu et täällä ois tollasta! En oo niin kirppishullu et lähtis ite perustaa heh... :-D Asiakkaaks mut kyl sais! Ja kiiiitos :)))

   Poista
 2. Haha, sun pitää olla perus "kiva" asiakas, joka kertoo miten jossain muualla on halvempaa, parempaa etc..;) Siellä meni jopa mun 2009 vuoden "biletopit" margarita läikkineen. Oon kyl kuullu et muoti tulee tänne jäljessä mut c'mon....:D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3