maanantai 25. elokuuta 2014

WKND day 2

Kuvat kertoo taas enemmän kun tuhat sanaa! ...mutta kirjotan silti muutaman sanan Weekend festareiden tokasta päivästä! x)

Kun väsymyksestä ja heikotuksesta lauantaiaamuna oltiin selvitty, tehtiin ruoka kämpillä ja alettiin valmistautua lähtöön kohti festarialuetta! Kolmelta ois jo esiintyny Nopsajalka ja puol viideltä JVG, jonka keikoilla on huikea meininki, mutta eihän me siihenkään keretty. Onneks näin JVG:n jo Ruississa! 

Pakko alottaa samalla kaavalla kun ekana päivänä ;) #selfie
Weekend-gängi <3
Retuu :-*
 Kello tais olla taas jo yli kuusi, ennen kuin oltiin alueella sisällä, ja siellä esiintyi just Heavyweight viimeistä kertaa sillä kokoonpanolla. Jäätiin sitä sitten tanssimaan, ja odotettiin mielenkiinnolla puol 8 aloittavaa Knife Partya. Mulla ei ollut tuosta esiintyjästä kauheasti mitään mielikuvaa tai odotuksia, joten niiden ylittäminen tais olla helppoa ;) Ei vaan, siis ihan mahtava setti ja oltiin ihan fiiliksistä ton keikan meiningistä! Kunnon reivit haha :-D Todellakin iloinen yllätys! Se on letsgo -meininki ;-) Ja huikea kuvanlaatu!

Onneks joku roikku aina jossain puhelin kädessä, niin on paljon matskua viikonlopulta! Mä kuvasin keikkoja aika paljon, ja joku taas halus jatkuvasti selfieitä ja muita yhteiskuvia :-D eli tuplasti kivoja muistoja heheh <3 Pari kuvaa myös meikäläisestä yksin, näkyy vähän mitä oli päällä. Festareilla joku päähine tai panta on aina must -juttu mulla, peukutan! ;)


No innoissaan..? Hih
Hardwell <3

Knife Partyn jälkeen aloitti Hardwell, joka oli mun lauantain ykkönen! Mahtava keikka häneltäkin, tykästyin vaan entistä enemmän! Ei sitä tunnetta voi sanoin kuvailla, kun soi ne omat lempparibiisit, ja meno on katossa (taivaassa)! Illan pääesiintyjä oli Deadmau5, joka ei omiin suosikkeihin kuulu, ja Hardwellin jälkeen tuntui, että meno muutenkin vähän lässähti, tai musiikki ei vaan ollut niin paljon omaan mieleen. Lähdettiin sitten pikkuhiljaa tallustamaan ulos alueelta, kun väsy alkoi muutenkin painaa ja yli puolet porukasta oli häviksissä :'D Samiskamuuu!

Pienemmälläkin lavalla ois ollu muutama näkemisen arvoinen esiintyjä, mutta oli helpompi pysyä vaan päälavan lähettyvillä, jotta porukka ei ois jatkuvasti kateissa tai vahingossa menis joku hyvä esiintyjä ohi :-) Loppupeleissä viiden hengen porukka on liian iso festareille, jos haluaa oikeasti ottaa tuolla esiintyjäkaartista ilon irti! Liikkuminen ja päätösten teko on hankalampaa, niin karua kuin se onkin. En siis koe siitä mitenkään kärsineeni, mutta välillä meni hermo siihen kun aina oli joku kadoksissa :-D 

Esim. Ruissista tä festari eroaa mun näkökulmasta siten, että sinne mennään lähinnä hengailemaan (turkulaisella) porukalla, ja katsomaan muutama esiintyjä. Jotenkin sellasta erilaista fiilistelyä vaan, mutta Weekendissä on joka vuosi ollut mun lemppariesiintyjiä, joten siellä haluan oikeasti käydä heitä kuuntelemassa, ja reivaamassa muiden mukana. Eikä tolla festarialueella ylipäätään ole mitään aluetta, jossa vois vaan istuskella paitsi anniskelu, toisin kun Ruississa on ranta ja ruohoplänttejä :-D 

Tytöt fiiliksissä 

Sellaista! Mahtavat esiintyjät, mahtava viikonloppu, mahtikset tytöt ;) Ens kesänä ois unelmana päästä Ruissiin, Weekendiin ja vielä Summer Soundiin, jossa esiintyjäkaarti on samantyylistä electro-discoa kuin Weekendissäkin, erona kuitenkin (kuulemma) vielä paremmin järjestetty tapahtuma, ja se K-18 ikäraja..! 

Hihi xD "Ei nä festarit voi vielä loppua, nöööyy!"
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3