lauantai 2. elokuuta 2014

Ihana kesä

Kukkuu! Tässä tulis taas vähän arkisempaa tekstiä :-) Mä oon nauttinu kesästä kyllä niin täysin siemauksin, en jaksa yhtään olla kotona (tai ainakaan töissä) vaan energiaa riittäis mennä jatkuvasti joka puolella! Aurinko kyllä herättää mut eloon kesäisin! Kuviakin ois odottamassa julkaisua, vaikka tosi vähän kameraa on tullut pidettyä mukana eikä iPhonekaan oo niin ahkerassa käytössä ollut (paitsi Whatsapp :'D). En myöskään millään malta istua koneella ja kirjoittaa, ja välillä oonkin ottanut koneen mukaan esim. puistoon, että saa edes olla ulkona.

Viime viikonloppu oli jälleen ihan superkiva!! Turussa oli DBTL, meidän oma pieni "kaupunkifestarimme", johon harva, tuttu ainakaan, tulee lippua ostaneeksi. Meillä ideana on lähinnä mennä ihmispaljouteen nauttimaan siitä, että Turussa tapahtuu jotain! Festarit kestävät keskiviikosta sunnuntaihin, ja iskettiin heti torstaina hyvällä porukalla paikan päälle! Istuskeltiin jokivarressa pussikaljalla ja nautittiin kavereiden kanssa kesästä. Käytiin Jakke Jokilautalla pienellä rundilla (eka kerta!! eikä sieltäkään yhden yhtä kuvaa..), ja mentiin vielä jokilaiva Donnaan tsekkailemaan menoa. Me likey!


DBTL

Yks kesäpäivä


Perjantaina tuli vietettyä muutama aurinkoinen tunti Samppiksen maauimalassa. Joillain oli mennyt edellisenä iltana vähän pidempään kun toisilla, mutta onneks sain silti ihan eläväistä seuraa paikan päälle mun kanssa :-D Vesijuostiin hetki, lilluttiin vedessä viilentymässä sekä lököiltiin vaan auringossa. Illalla pääsin vielä käymään kaverin synttäreillä, josta en kuitenkaan lähtenyt iltaa jatkamaan seuraavan aamuisten töiden takia (myös kukkaronlihotuskuuri...). Oli silti kiva nähdä kaikkia kamusia pitkästä aikaa!
Lauantaina töiden jälkeen lähdettiin kavereiden kanssa Hirvensaloon mökille, jossa olikin jo isompi lössi porukkaa paikalla. Ihmiset oli mm. vesihiihdelleet siellä päivällä, mutta meidän missio oli taas rentoutuminen. Polskittiin jonkin aikaa, grillailtiin ja jälleen nautittiin siitä ihanan lämpimästä kesäillasta! Onks syksyn pakko tulla...

Sunnuntaina oli taas varsin mukavaa puuhaa tiedossa, nimittäin mentiin parin kaverin sekä toisen kamun hostaamaan aussipojan kanssa SUPpaamaan! Mun ihka eka kerta (siinäkin! hirvee missio saada koittaa kaikkea uutta), jonka jälkeen oon nyt jo uudelleenkin käynyt Aapon kanssa tota lajia testailemassa! Tosin silloin vähän liian tuulisessa säässä haha! Oli oikein kivaa, ja jaan kuvia ja kertomusta teidän kanssa vähän myöhemmin. Makoiltiin taas rannalla sunnuntaisen SUPin jälkeen, ja syötiin maittavat picnic -eväät alta pois ;)       
Lempparikuva :-)

Lauantailta mökkeilemästä

Sunnuntaisuppailut!

ESSI <3 SUMMER


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3