sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

GDANSK

Meidän Gdanskin matkasta voin kertoa sen verran, että tuli ainakin törkeen hyvä fiilis kun selasin kaikki kuvat läpi äskön. Oli aivan superkivaa ja kaikki hauskat jutut tuli heti mieleen haha, ihana 9 hengen porukka kasassa. Lähtisin koska vaan uusiks ;)

Ajankohtana oli siis tammikuun puolväli, 14.-18.1. Kesällähän toi mesta on ilmeisesti todella upea, kun voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Nyt meidän päivät meni pääasiassa keskustan hoodeilla pyöriessä, shoppaillessa (huoh ja mulla kukkaronlihotuskuuri), syödessä ja juodessa :-D Tykkäsin paikasta todella paljon, ja matkan edullisuuden takia oon valmis lähtemään koska vaan uusiks! Mieluummin tietenkin kesällä, että näkee kaupungin sillon vähän eri näköisenä. 

Ilmat oli yllättävän kivat, kadut kuivia, ja hiukan lämpöasteita. Aurinkokin näyttäytyi! Converseissa pysty painelemaan, mutta hemmetin tuulista siellä kyllä oli!! Huvittavaa muuten, kun sunnuntaina lähdettiin kotiinpäin, niin maanantaina siellä olikin kadut valkoisena! :-D Sit ois ollu hiukan väärä kenkävarustus. Lämmintä kyllä piti olla päällä eniveis...

Maisemat oli tosi kivat. Rakastan värikkäitä kivitaloja, ja toi kaupunki oli niitä pullollaan. Myös joki toi kivaa fiilistä, ja meidän koti olikin ihan ton joen varrella. Ja hieno kämppä muuten olikin, tällä porukalla sai todella kohtuullisella hinnalla per nassu hulppeen asunnon vuokrattua.

Meidän kotoa.

Näkymä partsilta!

Hotlan altaassa tuli muutamat kerrat polskittua!
Ekan illan kalsarikännit kotona/altaalla :-D

Jooh, käytiin kolmesti sushilla tuolla...

Tokana iltana ulos tuulettumaan


Käytiin kirkossakin kääntymässä x)

Tytöööt :-)))
Myös jotain kultturellia tuli koettua! Käytiin meinaa keskitysleirillä Stutthofissa, aika järkyttävä paikka... Karu historia. Oli myös kohtuu pelottavaa kun oltiin ainoat turistit tuolla :D  

Stutthof -surku med Anu

Illalla sit vähän eri meinigeissä! Pikku mojiton sain raflasta...

Oli reissun paras ruoka... Aivan huikeeta meksikolaista


Ja illal sit Labyrinth -viiniä :-DDDD


Saatiin pari muuta turkulaista seuraks pääpäivän pirskeisiin :)

Toiseks paras ruoka vimppana iltana... Huikee pihviateria
Tuolla oli siis aivan sikahyvää ruokaa kaikis rafloissa!! Ja aika edullista Suomen hintoihin verrattuna. Ja myös juoma oli kohtuuhintaista. Siis aivan vesi kielellä katon näitä kuvia... Toi meksikoilainen foodi oli oikeesti aivan superherkkua! Myös pihvi kävis nyt :-D

Kämpän seinässä oli tollane kuva jostain rannalta, niin riemu repes kun keksittiin ottaa kuvia arit päässä, että oltiinkin lomalla vähän muissa maisemissa kun vaan Gdanskissa x))
Siinä meiän reissu tiivistettynä!! Kosmetiikka oli myös tosi halpaa tuolla, ja jos rahatilanne ois ollu vähänkään eri, niin vuoden meikit oisin sieltä kyllä hamstrannu muiden tyttöjen tapaan :) 

Oli aivan huikea reissu, minne seuraavaksi tytöt?!

-Esma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3